keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Eteinen sai peilin


Ihanat uudet naapurit lahjoitti meille peilin. Eteiseen olinkin jo kovasti toivonut peiliä, vieläpä mieluiten mustaa, joten tämä meni aika kivasti.. :)


Prismasta löytyi eilen tuo viherkasvi ja ruukku..


Hämärään sadepäivään sopii lämmin glögi ja Suklaakirjan resepteillä leipominen, ja kohta vähän myöhemmin kirja kans.. Ihanan leppoisa päivä. (Vaikka koko ajan onkin fiilis, että olen unohtanut tehdä jotain, hmmm?)

11 kommenttia:

 1. Eteinen sai kivasti ryhtiä mustakehyksisen peilin myötä! Tosi kaunis kokonaisuus! :)

  Teidän keittiö on muuten ihan mun suosikkini! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Cinnabaria! <3

   Poista
 2. Oi ku teillä on niin ihanan avaraa ja kaunista! :) Mukavaa syksyä teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari, sinne myös! :)

   Poista
 3. Teillä on niin hurjan kaunista. Peili sopii hyvin eteiseen. Missä teillä säilytetään kaikki keittiön pienet koneet - kahvinkeitin, leivänpaahdin ym? Vinkkejä kaipaisin, jotta tuollaiseen minimalismiin pääsisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mervi :) meillä on useimmiten vähemmän tarvittavat välineet kaapeissa.. Ja kahvinkeitin on rikki, siksi ei pöydällä x) Mutta siis, mä yritän pitää semmoista järjestystä, että meillä olis täällä ainoastaan ne tarvittavat tavarat tai ne mistä tykätään kovasti. (Tää ei kyllä koske lastenhuonetta..:D) Säännöllisesti käyn kaappeja läpi ja vien turhia kierrätykseen ja yritän kans olla tarkkana, etten kantais turhuuksia kotiin vaan vain semmosia mitä on ollu mietinnässä.. Joskus kyllä Ikeassa voi vähän villiintyä, mutta pääsääntösesti näin ;)

   Poista
  2. Niin ja se leivänpaahdin on kans ihan pöydällä, on vaan tuolla jääkaapin takana piilossa:) Kyllä meilläkin tuota tavaraa on, mutta ne on aika hyvin levittyneinä pitkille tasoille ja avohyllyille..

   Poista
 4. Alimmainen kuva on tosi ihana! Siinä on vain JOTAIN!!! ;) Ihana peili myös teille kotiutunut ;)

  VastaaPoista
 5. Niin ihanan avaraa, valosaa mutta silti tunnelmallista teillä siellä kotona! Ja mahtava naapuri ko lahjotti teille just teille passaavan peilin :)
  Ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Meän Satu! Oli kyllä aika mukava sattuma tuo peilihomma :)
   Hyvää, leppoisaa viikonloppua myös sinne!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥