maanantai 15. lokakuuta 2012

Haikeus

Miten niin kirpaisikin painaa kohdasta "Poista blogi". 

Silloin yhtenä päivänä mua alkoi äkkiä ahdistamaan tuo vanha blogini, kaikki sinne vuodatetut asiat, henkilökohtaiset jutut, kuvat, kaikki.. Monta iltaa pyörin sängyssäni ja mietin, päätin aloittaa alusta. Kun kerran lopettaakaan en voinut.

Nyt selasin koko höskän läpi ja ihmettelin omaa panikointiani. Eihän siellä mitään sen kummempaa ollutkaan. Meidän elämää vain reilulta parilta vuodelta hyvin tallennettuna. Kivoja muistoja, tapahtumia, selityksiä ja tarinaa satojen kuvien ympärille..


Tämä uusi tuntuu niin tyhjälle, kolkolle. Ei yhtään niin elävälle kuin tuo aiempi. Mut ehkä se tästä..? Saisinkohan mä tänne eloa, lämpöä, tunnelmaa, sitä toivon.

Suurin osa porukasta jäi pois kyydistä, mutta tutut kasvot ja nimimerkit sivun reunassa ilahduttaa kovasti, samoin jokainen uusi tuttavuus.


(Kuvat on viime talvelta)

Vielä kerran, lämpimästi tervetuloa jokaiselle! ♥

8 kommenttia:

 1. Anonyymi10/16/2012

  Kyllä se siitä taas lähtee kun alkuun pääset! Tsemppiä ja mukavia syyspäiviä teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos M! No juu, eiköhän se siitä, välillä vaan tulee näitä hömppäfiiliksiä.. :) Kivaa syksyä sinnekin!

   Poista
 2. "Alku aina hankalaa". Samaa mieltä olen minä, että kyllä se siitä lähtee rullaamaan ja täyttymään kuvilla ja lämpimillä elämänmakuisilla jutuilla. :)
  Blogiasi on kiva seurata!

  ps. Miten vauvakuume voi? Täällä on iskenyt niin kovaksi, että mulle kaikki heti-ihminen sisälläni on oikein herännyt eloon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuulia! Juu eiköhän se tästä taas jatku niin kuin ennenkin.. :)

   Oii, voihan vauvakuume! Mulla se on nyt suht hillityissä kantimissa. Odottelen rauhassa töiden alkua ja katson, miten työt siellä sujuu.. Mut kyllä täällä tulee vahdattua kaikkia vauvaohjelmia, ja taisinpa Vauva-lehdenkin tilata, hups! ;)

   Poista
 3. Täällä ainakin yksi mukana seurannut lukija:) Selailin tossa noita laittamiasi raksakuvia ja ajattelin kysäistä tuosta koko seinän levyisestä liukuovikaapistosta...joka on ilmeisesti makuuhuoneessanne?!...mikä on ovien leveys? Mistä olette ovet hankkineet ja onko sisus millainen? Meillä tulossa uuden talon yhteen makuuhuoneeseen vastaavalla tavalla kaappi...meillä tilan leveys on 2m ja mietin että onko neljä ovea liikaa...? Onko kenties epäkäytännöllinen?! Kiitos jo etukäteen jos jaksat vastailla:) Mukavaa syksyä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä juu makkarissa on koko seinän leveä Iskun kautta tilattu Kirenan liukuovikaapisto, jonka takana on vaatehuone (kalusteet siellä myös Iskulta). Meillä on 4 kpl 84cm leveää ovea, ja koko leveys oli n. 325cm pikaisella mittauksella.

   Eteisessä meillä on 220cm leveä kaapisto, jossa on 3 kpl 75cm leveitä ovia. Toi on musta tosi toimiva noin, en osaisi kuvitella tuohon enää useampaa ovea, kun tuntuu, että voisi avaaminen mennä sitten jo hieman hankalaksi? :) Mutta en voi nyt tietenkään varmaksi sanoa kun en ole kokeillut.
   Oviahan saa kyllä vaikka mitä kokoa, eteisen toisen kaapiston leveys on 73cm per ovi, ja olkkarissa taas välitilanjakajana toimiva ovet on 101cm leveitä.
   Toivottavasti mieluinen vaihtoehto löytyy! :)

   Kivaa syksyä sinne kans!

   Poista
 4. Anonyymi10/17/2012

  Hei!
  Kun muutama edellinen postaus on ollut teidän talon rakennusajoilta, niin olisikohan mahdollista saada postaus nyt myös siitä, että oletko ollut tyytyväinen talonne pohjaratkaisuun, onko se palvellut teidän tarpeita? Olen edellistä blogiasi seurannut lähes päivittäin ja lukenut myös vanhempia postauksia. Itse olen tykästynyt talonne keittiön pohjaratkaisuun ja muutenki mielenkiinnolla haluaisin vielä nähdä talonne sisustuksesta enemmän kuvia. :)

  Syksyisin terveisin Kaisa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Kaisa! Kiitos toiveesta, tottakai toteuttelen sen mielelläni :) Mulla olikin vanhan blogin puolella jotain luonnostelmaa jo aiheesta.. Nyt meinasin, ettei tälle puolelle enää raksajuttuja tulisikaan, mutta kappas vaan :D Ja kun aihe muakikn kiinnostaa ihan hurjasti, niin kiva niistä on höpötellä :)
   Ja talosta on tulossa kuvia ihan kohta! :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥