tiistai 23. lokakuuta 2012

Ihan pian alkaa..


..Työt!
Tänään kävin hakemassa loppuvuoden työvuorolistani... Töiden alkuun on enää alle 2 viikkoa. Odotan kyllä kovasti, vaikka arkikuviot onkin vielä hieman auki.. Mutta eiköhän nekin siitä muovaudu kun alkuun päästään.. :) Tytöt meillä menee perhepäivähoitajalle.

Jännää, innostavaa, haikeaa... Miten äkkiä ne kotivuodet hujahtikaan. Nyt odotellaan hyvillä mielin tulevaa..

8 kommenttia:

 1. Anonyymi10/23/2012

  Teillä sitten alkaa ihan uusi sivu elämässä:) tsemppiä työhön! Oletteko olleet tyytyväisiä keittiön korkeakiiltoiseen(?) tasoon? Onko kestänyt hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kyllä vaan ollaan oltu korkeakiiltoiseen laminaattitasoon tosi tyytyväisiä! On ollut yllättävän kestävä, yhtään syvää naarmua en ole vielä löytänyt, vaikkei olla sitä sen erityisemmin varottu. Jotain pieniä varmaan löytyisi, jos oikein alkaisi pintaa tiiraamaan, mutta tosiaan pinta näyttää edelleen hyvälle ja kuin uudelle. On myös ihanan helppoa siivottavaa, kun pinta luistaa, eikä liat jumitu niin kiinni. Eikä tuo minusta vaadi sen erityisempiä siivoustoimenpiteitä, kostealla vaan pyyhkäisen, enkä muuta.

   Poista
 2. Voi tsemppiä uuteen arkeen! :)

  VastaaPoista
 3. Kaikki loppuu aikanaan.. niin se vain menee. Mutta tekstistä aistin että mielenkiinnolla kummiskin "katsot" tulevaan..? Nauti vielä viimeisistä koti viikoista ja tsemppiä työelämän alkuun!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä oon tosi innoissani, vaikka tietysti jännittääkin aika paljon.. :)
   Kiitos!! :)

   Poista
 4. Tsemppiä uuteen, erilaiseen arkeen! :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥