lauantai 20. lokakuuta 2012

Inspistä keittiöön

Meidän keittiö on jatkuvasti mulla vähän mietinnässä.. Kuinka siitä saisi kodikkaan, kotoisan, mielellään vaikka mukavasti tunnelmallisenkin, mutta silti selkeän, avaran ja sellaisen, että siellä on helppo työskennellä.. Hmmm.. Inspiraatiota siis tähän lauantaihin, omien siivoilujen lomassa. Illalla saadaan kovin odotettuja vieraita ♥


Kuvat täältä


 Kuva täältä


Kuvat täältä

6 kommenttia:

 1. No mutta sullahan on jo ihana keittiö ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kiitos Pikkanen! <3 Joku juttu noissa tasoissa ja avohyllyillä on viel niin, et tahtoisin niitä muuttaa. Kamala kun makukin muuttuu liian nopeaan, aiemmin on ollut hopeanväristä ja mustaa mut nyt tekis mieli kaikkea harmaata, betonista ja jopa puunväriä... Hmmph.. ;)

   Poista
  2. Se on kamalaa kun ei meinaa välillä itekkään perässä pysyä siinä miten oma sisustusmaku muuttuu :D saatikka sitten, että joku muu pysyisi :)

   Poista
  3. No on kyllä, huhhuh! X)

   Poista
 2. Anonyymi10/21/2012

  Keittiöstä puheenollen, niin oliko teillä laatikoita kaikki? Jos, niin säilytättekö niissä myös lautaset ja lasit? Pohdin tässä, että kannattaako laittaa kaikki laatikoiksi, vai osa kaapeiksi. Yläkaappeja meille ei siis tule.. Onko jotain vinkkejä keittiön suunnitteluun?

  VastaaPoista
 3. Kaikki pöytätason alapuolella on meillä laatikoita, paitsi nurkkakaappi ja korkea kaappi on perushyllyillä. Lasten astiat säilytetään alalaatikoissa, muut yläkaapeissa mutta hyvin vois toimia noissa alalaatikoissakin. Musta laatikot on hurjan paljon kätevämpiä kuin kaapit, koska laatikon sisällön saa vedettyä kätevästi näkyville, ei tarvitse kurotella kaapin perukoille. Nurkkakaappiin voisi olla kätevä laittaa jokin le mans-tyyppinen mekanismi, johon saisi esim. kattilat. Nämä on aika perusjuttuja, mutta musta keittiö toimii kun taso on hyvällä työskentelykorkeudella, jääkaapin ja lieden vieressä on pöytätilaa, ja tiskari, tiskiallas ja eniten käytettävät astiat lähekkäin.

  VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥