torstai 18. lokakuuta 2012

Lenkkipolulle..


Kylläpä olis taas eilisiltana tehnyt mieli jäädä kotiin.. Ihana hiljaisuus ja rauha kun O lähti puntille ja vei tytöt mukanaan, pellilläkin uunilämpimiä herkkukeksejä ja mielessä sarjoja, joita tahtoisi nähdä.. 


 Mutta jotenkin silti lenkkipolku alkoi houkutella kun mietin, että mulla olisi pitkästä aikaa tilaisuus kokeilla, miltä juoksu (tai hölkkääkö se on ;)) tuntuu yksinään, omat puntilta tutut treenimusat korvissa.
Tähän asti kun lähes aina kilometrit on taittunu ystävän tai parinkin seurassa, jolloin juttua tulee niin ettei muista edes liikkuvansa.. Ja sekös vasta onkin parhautta, selvittää päätä ja kroppaa samalla kertaa! 
Mutta yllättävän hyvältä tuntui liikkuminen itsekseenkin. Ehkä vaan näillä syksyn pimeillä se kaveri seurana uskaltais paremmin mennä pitkin metsäreittejä..

Eilen taittui vain leppoisat 5 kilsaa, mun jalat kun olikin yllättävän kipeät edellisiltä kerroilta. Liikunta on siis alkanut taas pikkuhiljaa maistumaan, lauantaina meni 8 km, sunnuntaina tunti combattia ja maanantaina 7 km.


Miten hyvä fiilis onkaan päästä raikkaan sadesään jälkeen samalla hikisenä ja kylmissään lämpimään suihkuun..
Ja sen kyllä kruunaa miellyttävät tuotteet, niinkuin tuo ystävältä saatu aivan ihana kuorinta. Kookoksen ja sitruunan tuoksu on ihan huumaava, sitä on pakko nuuhkia aina syvään.. Parasta kuorintatuotetta, mitä ikinä olen kokeillut. Luomusta vielä paljon plussaa.

Kun ilta vielä jatkuu raikkaalla iltapalalla ja pienellä hetkellä omaa rauhaa, ennenkuin muu perhe palaa kotiin, niin kyllä taas jaksaa vähän aikaa hyvillä mielin.. ;)

4 kommenttia:

 1. Mukavaa illanjatkoa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos minttu, sinne kans! :)

   Poista
 2. Tuo on juuri sitä omaa ihanaa luksus aikaa ;)

  Kivaa Viikonloppu sinne teille!!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu, kyllä vaan.. Jaksaa taas paremmilla mielin..

   Kiitos, sinne myös! :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥