perjantai 5. lokakuuta 2012

Pizza-ilta


Vähän pipareita alkupalaksi ja sit puuhailemaan.. Meillähän näköjään asutaan keittiössä nykyisin..


Lilja paistoi jauhelihan ja kanan, raastoi juuston ja pilkkoi kasviksia. Kun toinen niin mielellään auttaa niin en kyllä estele! :) Ihana puuhailla yhdessä, kun ei ole kiire mihinkään ja fiilis on leppoisa.. Sillä aikaa O kävi hakemassa meille leffan ja tuntui kuin viikonloppu olisi alkanut jo tästä.


Rentoa viikonloppua sinne! ♥

8 kommenttia:

 1. Anonyymi10/05/2012

  Teidän lapset tuntuu olevan niin ihania ja elämä rauhallista ja rentoa :) . Meillä taas tuntuu että on vaan itkua,parkua,kitinää,vinkumista,kiusaamista,hermojen kiristystä,kaukana leppoisasta,tuntuu että yhtään mitään ei voi tehdä. lapset 1,5v ja 3v. 3v on lähinnä tämä joka tuota edellä mainittua tekee. onko teillä lähes aina lapset sovussa ja hyvällä tuulella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kiitos :) Kyllä varmaan sitä kitinää ja tappelua löytyy jokaisesta perheestä, niin täältäkin. Sen oon kyllä huomannu, että ruoka- ja nukkumisajat pitäis olla mahdollisimman säännölliset, muuten alkaa kiukutus täällä. Ja mahd. vähän sokeria ja telkkaa kanssa. Noi oli nyt varmaan ihan itsestäänselvyyksiä toki. Ja lapset on erilaisia, ehkä näillä on sit ihan kamala murrosikä :S
   Mikä ei paljon lohduta nyt niin musta noilla lapsilla on aina kovasti näitä kausia, meillä nyt sattuu oleen tämmöinen vähän helpompi, mutta on niitä hankalia ollu kanssa.. Ja kyllä musta on helpottanu kovasti, mitä enemmän noille ikää tulee. 1,5 v on vielä aika pieni tietysti, ja sitten voi tahtomattaan häiritä isomman leikkejä ja sekös sit isompaa harmittaa, tai jos pienempi saa enemmän äidin huomiota isomman mielestä tms.. Ja onhan se 3v tietysti myös vielä pieni :) Kyllä meillä enemmän nahinaa tulee just tuon vähän vajaa 3-veen kanssa, kun leikki- ja yhteistyötaidot ei oo vielä niin kehittyneet.
   Paljon voimia sinne, toivottavasti teidän 3 veelläkin pian alkais vähän lupsakampi kausi :)

   Poista
 2. pizza-ilta meilläkin tänään mutta ollaan laiskoja ja noudetaan se, eiks niinkin voi tehdä joskus. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Hyvää viikonloppua sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin voi, nam nam! :) Leppoisaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oli kyllä aika hyvää vaiks olikin vaan valmistaikinaa.. :)

   Poista
 4. Anonyymi10/06/2012

  Ihania herkkuja, nam nam :)
  Nyt tuli taaaas entistä isompi ikävä teitä, kun katselin näitä kuvia <3
  Laitetaan mietintään viikonloppu milloin tulisitte meille tai tytöt kahdestaan :)
  -mami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootte tekin mielessä :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥