maanantai 5. marraskuuta 2012

Että koti tuntuis kodilta...

...Eikä työpaikalta. 
Se oli toive töihin lähtiessä, ja siltä se näin ihan ekan päivän jälkeen, 4v8kk:n kotona olon jälkeen, tuntuukin. 
Täällä on ihan uudenlaisesta päivästä pöllämystyneitä ja väsähtäneitä tyttöjä, pari pientä ja yks vähän isompi. Tämmöistäkö se meidän uusi arki nyt onkin. Lojutaan tää ilta nyt vaan sohvalla raatoina, ja toljotetaan leffaa.. Tytöillä meni päivä tosi mukavasti, ja kyllä vaan mullakin ihan, vaikka tulikin tehtyä hömppiä mokia ja ärsyttää, kun joutuu ihan kaiken opettelemaan uudestaan. Mutta kunhan kaikkeen taas tottuu.... Iiiiihanaa työskennellä sisustusjuttujen kans!
Huomenna onkin mulla pitkä päivä, kun lähden Lahteen koulutuspäivälle. Semmoisia tänään, palaillaan sit varmaan pohjakuvan kans huomenissa tai kunhan jaksetaan.. ;) 

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne arkeen! :)

  Kivoissa juhlissa olette saaneet olla, ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Komppaan niiin tota tunnetilaa.. Tsemppiä tuleviinkin päiviin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Vähän kyllä jännittää, kun tää eka viikko on aika puristus, että miten sitä jaksaa.. Illat taidetaan ottaa aika rauhassa varmaan.. :)

   Poista
 3. Anonyymi11/05/2012

  Heippa! Jostain vanhasta postauksesta hoksasin, että samassa ketjussa samaa työtä tehdään ;). Nyt on mun aika siirtyä uusille urille, takana tätä työtä 10 vuotta.. Iiiiiks..! Sinulle toivon jaksamista työssäsi ja arjessa. Älä ota turhaa "ressiä" mokailuista, ihan normaalia varsinkin kun työnkuva on melkoisen monipuolinen, ainakin mulla oli..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Paljon tsemppiä sinneki uusiin kuvioihin, vaihtelu virkistää! :) Mulla täällä on kuin uudet työt alottas taas, niin paljon on unohtunu ja tietty uuttakin tullu kuvioihin. Nyt vaan reippaalla mielellä eteenpäin :)

   Poista
 4. Anonyymi11/06/2012

  Missä työskentelet? ONko tytöillä monta hoitopäivää kuukaudessa? Tsemppiä arkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Mä oon huonekaluliikkees sisustusmyyjänä, ja tytöt on noin 12 päivää kuussa hoidossa, nekin pääasiassa lyhyempiä päiviä :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥