sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Hennesin söpöyksiä

H&M:n sivuilta poimittua.. Kun taas niin kovin kaikki kivat pienten jutut houkuttelis! :) Oikein nättejä lakanoitakin olis tarjolla. Meidän tytöillä taitaa olla nyt yhdet tai parit pussilakanat per peittokoko (onneks on kuivausrumpu!), että vois kyllä tässä jossain vaiheessa näitäkin kotiuttaa..


Oli muuten aika söpönen se Helinä-leffakin :) Tytöt oli ekaa kertaa leffassa, ja hyvin jaksoivat istua, huh! Kohta vois laitella vähän kämppää kuntoon huominen iltavuoro mielessä, ja tämä ilta rentoutuu vielä sillä Olipa kerran-sarjalla...

2 kommenttia:

 1. Meillä on ikuinen lakanapuute, kun meillä on vissiin kaks pussilakanaa ja tuo kaksvee tahtoo vaipasta huolimatta kastella sängyn, kun pissii yöllä niin paljon. Oon kokenut muutenkin melko haastavaksi löytää lakanoita peittoon, jonka koko on 120*160 (muistaakseni) eli se juniorikoko. Kaikki "lastenkuositkin" on monesti aikuisten koossa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että oon kattellut vaihtoehtoja tuohon kokoon ihan vaan Prismassa..? :) Meillä tuo 4v on jo hetken aikaa halunnut pitää isoa peittoa, ja kun nuo Bambi-lakanat menin tilaamaan, niin saa pienempikin siirtyä isoon peittoon.
   Meilläkin noita lakanoita on ollut vähän just siks, kun on hassuja kokoja.. Ja lastenkuosisia isoja kokoja tasan yks.. :) Mut pikkuhiljaa...Nyt kun raksa ei enää syö kaikkia rahoja!! :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥