keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kastehelmi

Uusimpia himotuksia... 
Syyspimeinä ei kai voi olla liikaa pehmeää kynttilänvaloa..? Kastehelmi on niin kaunis, jolle olen herännyt ihan vasta. Ja nyt tuntuu, että seuraavan tilaisuuden tullen on kyllä pakko kotiuttaa tätä tunnelmallista sarjaa..


Ihana, ihana Kastehelmi!

Kuvat Iittala.

4 kommenttia:

 1. mä niin rakastan näitä, ja oon oikeen saanut jo yhden kastehelmi tuotteen; tarjoilulautasen, ja tietnkin harmaana!! :)

  ja kastehelmestä puheenollen, teijän Helmi sai muuten meijän Helmistä kaiman ;) (eihän niistä ristiäisistä olekkaan montaa kuukautta;))
  Meillä oli pari muuta vaihtoehtoa, mutta tämä Helmi-nimi ehdotus tuli naiselta, joka teki vauvalle kakkuun koristeen :D

  niih ja aloitinpa juuri uuden blogin, että tervetuloa :)

  ps. sun blogi se on edelleen yhtä ihana!! :) tätä on ihan pakko seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla susta Suvi, ja kiitos! ♥

   Helmi on kyllä niin ihana nimi, jee :) ♥

   Kävin heti kurkkimassa sun uudessa blogissa ja lisäsin sen tuohon sivuun.. Ois niin kiva kuulla lisää kolmelapsisen perheen arjesta! Ja teidän kauniista sisustuksesta kanssa :) Että postaustoiveita satelee :D

   Mä odotan kyllä niiiin malttamattomana, että pääsen tuota Kastehelmeä jossain vaiheessa PIAN hommaamaan! :) Se harmaa sävy on upea, sitä mäkin himoilen :) Lasisen rinnalla..

   Poista
 2. Helmi on kyllä tosi kaunis nimi ♥ ..enkä kyllä voisikkaan tuota meijän Helmiä muuksi kuvitellakkaan, on se sen verran ihanainen tyttö, että Helmi-nimi sopii sille kuin nenä päähän ;)

  Kolmen lapsen kans menee ihan loistavasti, toki välillä on niitä "hermot-menee"-päiviäkin, mutta kyllä niistäkin vain selviää ;) ja kun tuo meijän vauveli, tai ei se nyt kyllä mikään vauva enään oo, iso nainen 5kk, ryömii ja touhaa niin kovaa :D , mutta siis hän on aivan ihana tapaus, oikea naurunaama ♥ ja ehkä parasta on se, että kaikki lapset menee puol ysin mais yöunille, jopa tuo pieninkin, on ihan huippua, kun saa olla illan ihan rauhas :) ..yöllä toki herätään pari-kolme kertaa tissille, mutta ne on niin nopeita toimenpiteitä, ettei siinä kauaa tartte hereillä olla, ja kun neiti nukkuu mein keskellä ;)

  Mä voisin kerätä vaikka ihan kaiken väristä Kastehelmeä :) ..tuo punainen on niin ihanan joulusen värinen, oi e!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana rytmi teidän lapsilla :) Noi meidän on luonnostaan niin iltavirkkuja, et vaikka kuinka yrittää rytmiä kääntää niin helposti ne keikkuu vielä kympin maissa hereillä kun itse alkaa olla jo väsynyt..

   Harmaa, kirkas ja punanen ois ehkä eniten mun näköistä, mutta enpä pahakseni pistäs jos kotiin kulkeutuis mitä tahansa väriä :))

   Tänään sain harmaan ja kirkkaan tuikun ostettua, voi että mä tykkään!! ♥ ♥

   Ihanaa viikkoa teille! Ja hienoa et kaikki sujuu hyvin :))

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥