perjantai 23. marraskuuta 2012

Kotipäivä

Ihanan leppoisa ja rento lauantaifiilis, kun O:kin on tänään poikkeuksellisesti vapaalla..

  
Sain toiveen laitella meidän makkarista kuvaa.. Se on tämmöinen, yhtä tyhjä kuin ennenkin, mutta suunnitelmia ja ideoita riittää, enkä malta odottaa, että pääsen niitä pian toteuttamaan! :)


Tänään rauhassa kotona, huomenissa lähdetään sit loppuviikonlopuksi Hämeenlinnaan ystävien ja sukulaisten luo, joten täältä hyvän viikonlopun toivotukset, palaillaan viikonlopun jälkeen! ♥

6 kommenttia:

 1. Anonyymi11/23/2012

  Heippa! Mietin, että oletko esitellyt vanhan blogisi puolella vaatehuoneenne? Olisin kiinnostunut millä ratkaisulla olette sisällön toteuttanut. Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole esitellyt, ehkä joitain pikkuvilautuksia vain :) Mulla on ollu mielessä kuvata sitä, mutta tähän mennessä en oo saanut niin siistiä kuvaa aikaseks kuin olisin toivonut. Meillä on siis aika paljon avohyllyä ja tankoa.. :S Laitetaan mietintään, jospa sieltäkin jotain ilmaantuisi :)

   Poista
 2. Anonyymi11/24/2012

  Teillä on ihana koti :) ja sinun blogi on aivan paras - kotoisa, tosi tunnelmallinen eikä hehkuteta kaikenmaailman designilla koko ajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos tästä oikein paljon! <3 Mikä päivänpiristys! Juuri kun näitä on tullut täällä itsekseen pohdittua.. Tylsistyttääkö teitä nähdä kun ei oo uutta näytettävänä :S tämä toi kyllä tosi hyvän mielen, kiitos siitä :))

   Poista
 3. Anonyymi11/25/2012

  Heippa, nyt on kysyttävä kun oikein tarkkaan yritin tiirauilla teidän katon rajaanne makuuhuoneessa. Onko siellä kattolistat? Jos on, saisitko siitä lähikuvaa?

  t. Maaret

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maaret! Meillä ei ole kattolistoja, harmaa maali on vain rajattu alkamaan noin, vähän kattoa alempaa, koko talossa :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥