torstai 1. marraskuuta 2012

Tauko


Kun sitä on lasten kanssa kaiket päivät, ei välttämättä huomaakaan, kuinka se itsestä ottaa voimia. Pitää kuunnella ilot ja murheet, selvitellä harmit ja surut, iloita ja hymyillä lasten riemuissa. Olla saatavilla kaiken aikaa. Auttaa, olla läsnä ja ohjata. 
Sen ehkä huomaakin sitten, kun saakin hetken olla omissa oloissaan. 
Tänään tytöt meni puistotädin hoiviin leikkipuistoon ja mulla oli tunnin verran aikaa hoitaa omia asioitani (tai oikeastaan lasten..;)) ja päätinpä samalla pysähtyä kahvilaan.

Leikkipuistoon palasi hymyilevä äiti, joka oli taas onnellinen pienet rakkaansa nähdessään, valmiina haleihin, höpötykseen ja loppupäivän puuhiin.

Ei se aina niin suuria vaadi, yks pieni arkinen hetki rauhassa, ja päivä jatkuukin paljon paremmalla mielellä. Kun äiti voi hyvin, niin kaikki voi hyvin, niinhän ;)


Ps.. Tuo kaakao... Sellaista, yhtä hyvää, en oo koskaan juonut aiemmin, kuin sulaa suklaata!! Mmmmmm.....

Leppoisaa loppupäivää ja rauhaisia hetkiä!

4 kommenttia:

 1. Näinhän se on, hetki itselle, niin jaksaa taas entistä ehompana!:)

  Mukavaa viikonjatkoa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä :)

   Sinne myös, taashan se on viikonloppukin käsillä, mukavaa!

   Poista
 2. Oi, oi, en ookkaan maistanu tuolla kaakaota. Oon vaan juonu teetä, ja ne niiden itseleivotut herkut , niitä on vaikee jättää väliin!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihaninta kaakaota, mitä mä oon maistanut, mutta niin tuhtia ja makeaa, että se yksinään ois poistanut makeanhimon! Siihen kun lisäs vielä tuon kakkupalan, mikä sekin oli niin muhevaa ja makeaa herkkua, niin uuuugh!
   Juu kassalla tuli kyllä vähän pökerryttävä olo, kun joka puolella oli vaikka mitä ihanuuksia, ja menin sit sortuun, vaikkei pitäny kuin kaakao lipitellä, hmph!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥