lauantai 10. marraskuuta 2012

Uutta kotona

 Ensimmäinen työviikko ohi.
Täytyy sanoa, että ihan huippuinnoissani oon! Työ on just niin kivaa kuin muistinkin, sillä erotuksella, että vuodet on tuoneet lisää rohkeutta sosiaaliseen vuorovaikutukseen (oon siis ollut aika ujo aiemmin), ja sitä kautta asiakaspalvelutyö tuntuu entistäkin luontevammalta, rennommalta ja hauskemmalta. Meidän asiakkaat on niin mukavaa porukkaa! :)
Paljon asiakkaiden kanssa työskentelyä, mutta myös sitä vähintään yhtä hauskaa toista puolta, nimittäin sisustamista! Päivät ihan kiitää, kun hommaa riittää niin paljon myymälän järkkäämisessä ja somistamisessa. Sain oman vastuualueen, ja innolla otin senkin vastaan, haasteita, jee ;)
Vaikka monet käytännön taidot koneen käsittelyssä on tietysti unohtuneet, niin luotan kyllä, että ne sieltä palailee reippaaseen tahtiin muistiin. Ja plussana vielä rempseä ja reilu työporukka. Tulikohan tässä nyt tarpeeksi hehkutusta?! ;) ♥

Niin joo, pitäähän toki tytöistäkin sanoa, että mun pienet on olleet niin reippaita, että! Hyvillä mielin on menneet ja tulleet. Perhepäivähoito taitaakin olla meille tosi sopiva ratkaisu.
Ja kehutaan nyt samaan syssyyn tuota O:takin, toinen on ihan oma-aloitteisesti reipastunut näissä kotitöissä, aikas kiva :) Muutenkin tuntuu, että koko kotityöt on vähentynyt varmaan 60 % siitä, kun oltiin aina kotona, kelpaa mulle! :D

Tosi, tosi hyvillä mielin siis tämän ekan viikon jälkeen. Vaikka onhan tuo väsyttänyt aikalailla, tänään pitikin kuittailla reilun parin tunnin päikkäreillä, niin silti iloisemmalla mielellä tunnutaan olevan kaikki täällä. Katsotaan sit, jatkuuko fiilikset näin hyvinä.. :)

Sen lisäksi, että täällä olis nyt kotona tämmöinen uusi elämänvaihe, niin jotain kivaa ollaan ihan fyysisestikin saatu tänne..
Jo jokin aika sitten mainitsin täällä odottavani innolla jotain lastenhuoneeseen Matkahuollon kautta.. Nohh, paketti tulikin vähän eri reittejä, mutta nyt se olis paikoillaan.


Taulun tilasimme Saritalta Lapista tilaustyönä. Lähetin meidän lastenhuoneen tapetista mallipalan Saritalle, jotta värit täsmää, ja parin palaverin jälkeen taiteilija sai vapaat kädet toteutukselle. Kyllä niin tykkään!

Lapista saatiin jotain muutakin mukavaa tälle viikonlopulle. Tyttöjen isovanhemmat lähetti ihanat Marimekon kotipuvut, joista tulikin tietysti heti tyttöjen lempparit. Materiaali on niin ihanan pehmeää ja lämpimän oloista, että aloin oikein itsekin kaivata aikuisten versiota tästä! :)


Tytöt kävi jo nukkumaan, ja meillä alkais täällä leffailta.. Suklaan ja glögin kanssa! ;)
Ihanaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Anonyymi11/10/2012

  ihanaa että hyvillä fiiliksillä siellä:) . mikä on marimekon kotipuku..mekko..jumpsuit...mikä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) <3 Juu, siis mekot on! Ihanat, pitkät ja rennot mekot, nää menee päälle varmasti piiitkään :)

   Poista
 2. voi jee, miten kauniit taulut!!! <3 ihan mielettömät!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään kovasti :) ♥

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥