tiistai 4. joulukuuta 2012

Duunissa

Mun töissä...


...On aikas mukavaa!

Iltavuorot vaihtui aamuun tän viikon osalta, entistä parempi vaan. Vointikin näyttää kohentuneen siihen malliin, että jospa sitä pääsis lähteen tänään tyttöjen kans syömään! Ja sit huomen Ikeaan jajajaj... ;)

 Oikein kivaa tiistaita!

Ja niin vielä,  lämmin kiitos MustaValkeaa-blogille tästä! ♥

15 kommenttia:

 1. Anonyymi12/04/2012

  Oioi...Mäkin tykkäisin tosta työstä :) Ei ollenkaan huono. Itse tällä hetkellä 3,5kk tytön kanssa kotona, joten omiin hommiinkaan ei ole menemistä vielä hetkeen..Etenkin, kun toinen lapsi olis parin vuoden sisään enemmän, kuin tervetullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä palasin just 4v8kk:n äitiyslomilta/hoitovapailta töihin. Tykkäsin kovasti olla kotona, mutta nyt tykkään vähintään yhtä paljon olla vähän töissäkin välillä! :) Aikansa kutakin..
   Leppoisia kotivuosia, ne menee hetkessä!

   Poista
 2. mullekkin kelpais noin ihana työ :) jotenki tällä hetkellä ei kiinnosta yhtään oman alan hommat, koulunkäynninohjaaja, oon ollut töissä ryhmiksissä ja päiväkodilla.. jotenki se ajatus, että mä veisin omat lapseni hoitoon ja menisin hoitamaan muiden lapsia, ei mene mun ajatusmaailmaan mitenkään päin.. :D ..enkä tiiä.. sitten kun jotain lähden tekemään, niin kaippa opiskelemaan uuden ammatin.. mutta mitä? sitä en vielä tiedä.. kondiittorikoulutus kiinnostaisi, mutta lähin on reilun 80km pääs :p noh, onpa tässä vielä aikaa miettiä :)

  Mukavia työpäiviä sinulle :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyllä hyvillä mielin just siitä, että tää mun työ on ihan erityyppistä kuin lasten kanssa olo. Mun haaveena kun on ollut opiskella sairaanhoitajaksi/kätilöksi, ja työskennellä just synnärillä tai lastenosastolla.. Niin tähän elämänvaiheeseen kun lapset on aika pieniä vielä, olis kuitenkin mulle liian vaativa setti tuo. Mä tuumasin, että saan tehdä tätä hoivatyötä tavallaan sit kotona :) ♥ Ja sit taas saan töissä toteuttaa tätä sisustushömppää, mikäs sen kivempaa :)
   Eiköhän sulleki varmasti joku mieleinen juttu vielä löydy, onneks on vielä aikaa miettiä.. Tai toivottavasti voisit vaan nauttia äitiyslomasta nyt! :) Nekin vuodet hujahtaa niin mieletöntä vauhtia! Mullakin kerkes hoitovapaan ajalla niin monta kertaa jo mieli muuttua kaiken suhteen, mut nyt tuntuu kaikki olevan raiteillaan..
   Leppoisaa loppuviikkoa teille ♥

   Poista
  2. niimpä! onhan tässä vielä aikaa tuumia mitä tekee, ja ties vaikka sitten taas pian sais jäädä seuraavalla äippälomalle :D (vauvakuume kun pukkaa taas)
   mutta tosiaankin, tällä hetkellä kiinnostaa semmonen työ, joka on hyvin kaukana lapsiin liittyvistä jutuista :D
   Me asutaan niin pienellä paikkakunnalla, että täällä ei paljon ees ole vaihtoehtoja, tai siis semmosia mikä kiinnostais, vaatekauppaan myyjäksi voisi olla ihan kiva, mutta sitten taas ruokakauppaan ei, sillä mä haluan päivätyön.. plaah, oonkohan mä liian vaativa ;D ..eii, kyllä se työn pitää olla sitten mieluista, että siellä on ihana käydäkkin :)
   Jos vaan ostaas oman kaivurin ja "menis" ukolle töihin :DD
   Ja toisaalta taas, haaveena ois olla kotosalla niin kauan, että kun lapset käy ekoja luokkiaan, musta on kauhee ajatus, että niitten pitääs koulun jälkeen jäädä jonnekkin hoitoon tai iltapäiväkerhoon, tai että yksin kotiin :p
   Mutta aika näyttää :)eletään ny vain tätä päivää :)

   Mukavaa itsenäisyyspäivää sinne :) <3

   Poista
  3. Mä oon ainakin kokenu sen tärkeäksi, että työ on itselle mieluista, varsinkin nyt kun se mun duuniinmeno vaikuttaa useampaan ihmiseen. Mä voin olla sit hyvillä mielin kotona, kun oon saanu viettää mukavaa työpäivää :)

   Jos tuntuu, että kotona on paras olla, niin kannattaa omaa sydäntään kuunnella.. Tää meidän ratkaisu tuntui nyt meistä hyvältä ja toimivalta, mutta joka perhe on niin omanlaisensa.

   Ihanaa viikonloppua! ♥

   Poista
 3. tein tuota työtä kakskymppisestä kolmekymppiseksi, normaalityöajalla 10-18, 10-19, 11-19 ja viikonloppuja 9.15 ja 12-16. Tykkäsin kans ihan mutta vuosi vuodelta se kävi raskaammaksi, varsinkin kun meillä alle viiden hengen työporukka (loistoporukka kyllä) ja paljon tehtävää. Työntekijät vedetään liian kireälle monella alalla.
  Kuvasi kertovat siitä, mistä minäkin tykkäsin ja tykkään, somistaa osastoja, sisustaa.. mutta kun sitä joutuu tekemään kiireessä ja tuntuu ettei ehdi millään pitää myymälää kunnossa kun on kuitenkin provikkamyyjä ja tärkeintä myydä niin jopa stressaa, ainakin mua, liiankin tunnontarkkaa.. Anteeksi purkaus, nyt melko tuore työpaikan ja paikkakunnan vaihdos meneillään, eikä voi tietää oliko oikea ratkaisu. Kouluja pohdin minäkin vuosia, mutta en vielä keksinyt mitä opiskelisi. Mikä olisi se oma juttu.
  Kiitos sulle kirjoituksistasi ja oikein mukavaa joulunalusaikaa myös kaikille "linjoilla" oleville. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi koo. Kurja homma, jos kivalta duunilta lähti mielekkyys pois liian tiukille vedon takia. Tällä hetkellä meidän poppoo taitaakin olla siis aika onnekas, kun mitään tuollaista ei ole. Meitä on tarpeeksi monta, ja myymälä on pieni. Provikan osuus ei mua jaksa stressata, tottakai oon reippaana palvelemassa, mutta joinain vähemmän sosiaalisina päivinä mieluummin puran ja somistan, ja siitä just tykkään, kun on vaihtelua. Mä teen sen verran vähän tuntejakin, että jaksaminen tuntuu pysyvän aisoissa..

   Tsemppiä uusiin haasteisiin, kyllä varmasti muutokset oli ihan paikallaan. Anna elämän viedä vaan, ei se aina auta liikaakaan pohtia.. :) Tottakai kaikki uusi jännittää ja mietityttää, mutta toivottavasti huomaat joku päivä, että täähän oli ihan hyvä homma :)) Hyvää mieltä sinne tuleviin päiviin ♥

   Poista
  2. Kiitos :)

   Poista
 4. Anonyymi12/05/2012

  Kateeksi käy työsi, itse istun päivät pitkät toimistossa numeroita pyöritellen :)
  Sellaista olisin kysynyt kun muistelen että teillä on sellainen saarekkeesta nouseva liesituuletin että oletko tyytyväinen sen tehoon? Ottaisitko sellaisen vielä seuraavaan kotiinkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Savo on aika mölyävä ja pienitehoinen vempele, niin aika harvoin sitä muistan laittaa edes päälle :o Meillä katto on reilussa kolmessa metrissä, niin höyrytkään ei jää naamalle pyörimään. Mutta joo, on tuo niin siisti, että ihan vaan siks voisin vaikka vielä ottaakin :S Jos siitä tulis hiljaisempi ja tehokkaampi versio hmmm...

   Poista
 5. Ihania nuo tähtijutut! Kaunis työpaikka sinulla! :) Minäkin pidän kyseisestä liikkeestä jos tunnistan sen oikeaksi :)
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne rentoa mieltä viikonloppuun ♥

   Poista
 6. Anonyymi12/06/2012

  Ai miten ihanan näköistä! Saako muuten kysyä teidän keittiöstä, että minkä levyisiä laatikostoja teillä on ja miten eri toiminnot on suunniteltu ja tavaroiden säilytys? Ollaan juuri tilaamassa keittiötä ja noiden laatikoiden leveydet aiheuttaa harmaita hiuksia. Säilytätkö esim. astioita ollenkaan laatikoissa? Onko teillä lieden ympärillä laatikoita ja miten nuo säilytys ym. jutut? Joku tarkempi keittiöpostaus olisi ihana, mutta ihan omista kokemuksistasi edes lyhyesti olisi mukava kuulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lisäsin vanhan keittiöpostauksen, toivottavasti siitä olisi jotain iloa :) Taitava ja asiantunteva keittiömyyjä osaa kyllä ehdottaa sopivia laatikonleveyksiä, joten ei sitä kannata liikaa murehtia. Meillä on kaikki laatikot takaseinällä 60cm leveitä, joten on yhtenäinen saman levuisen tiskikoneen kanssa. Saarekkeen laatikot on myös 60cm, mutta jääkaapin viereiset laatikot on 80cm. Olen ollut tosi tyytyväinen näihin mittoihin. Astiat meillä on pääasiassa yläkaapeissa, mutta yhtä hyvin ne menis alalaatikoissa. Saarekkeessa on lieden ympärillä monta laatikkoa, mikä on superkätevää.

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥