perjantai 21. joulukuuta 2012

Harmitus

Pakko myöntää, että olen täällä puoli päivää vuodattanut suuria ikävän, harmin ja väsymyksen kyyneliä. 
Jos asiat olisivat menneet niin kuin toivottiin, olisin nyt Helsingissä ison ihanan ystäväporukan ympäröimänä, O:n vierellä, nauttimassa hyvästä ateriasta ja illalla vielä Europen keikasta. Olisin tänään aamupäivällä päässyt pyörähtämään Lahdessa, shoppaillut pikkuisen, nähnyt vanhempiani, joita ikävöin kovasti, ja riemuinnut yhdessä heidän kanssaan eräästä hienosta tapahtumasta. Illalla olisin päässyt käpertymään hotellilakanoihin, seuraavana aamupäivänä herkutellut pitkää lauantaibrunssia jossain päin pääkaupunkia.. Ja vielä nautiskellut parista rauhaisasta vapaapäivästä kotona aikuisten kesken, samalla kun tytöt ja isovanhempansa olisivat saaneet viettää aikaa yhdessä.

Sen sijaan istun kotona käsidesin ja talouspaperirullan kanssa, umpiväsyneenä ja niin harmistuneena, etten muista koska. Tytöt siis sairastuivat juurikin viime yönä niin, ettei olisi ollut järkevää lähteä heitä mihinkään kuljettamaan
Kultaiset vanhempani olisivat kylläkin ottaneet tytöt hoiviinsa oman sairastumisensa uhalla ♥, mutta sitä en halunnut. 

Huoh.

Ja niinniin, maailmassa on isompiakin ongelmia, mutta minkäs sille vaan voi jos joskus harmittaa niin vietävästi. :/


Onneks mun pienet tytöt on ollu tänään niin ihania ja kultaisia, kuin vaan mahdollista. Niin hyväntuulisia, rakkaat ♥ Pelkäsin etukäteen sitä pettymystä, mikä seuraa kun mummolareissu, josta on tauotta puhuttu viikko, peruuntuukin. Mutta on nuo vaan rentoja tyyppejä, kun selitin, että mennään heti kun parannutaan niin olivat vaan, että okei, jes! Ja leikki ja pölpötys jatkuu. :) ♥Tottakai ikävä ja kyselytkin tytöillä jatkuu "koska, koska", mutta ihan hyvällä mielellä.. 
Nyt saunaan.


Niin ja ainiin, mun pikku blogini jää ihan vain tähän ♥
(Kun aiemmin oli juttua CASA Blogeihin liittymisestä...)

16 kommenttia:

 1. Kyllä pettymyksen kyyneleet on oikeutettuja, vaikka maailmassa olisikin suurempia ongelmia, ongelmia ei voi verrata keskenään. Oletpas sä kerrassaan ihana äiti-ihminen :)

  Hyvää Joulua teille koko perheelle <3

  P.S. Kiva juttu, että blogi pysyy ennallaan, toivoinkin sitä. Blogisi on ollut lempiblogini niin kauan, kun olen sitä/tätä seurannut ja "kaupallisuuden" puute on yksi tärkeä seikka, mikä viehättää. Harva blogi tuntuu enää "kotoisalta", joka kertoo arjen askareista iloineen ja suruineen. Sinä olet onnistunut siinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana Min_ rohkaisevista ja kauniista sanoista ♥

   Toivottavasti sielläkin saadaan nauttia lomasta, rentouttavaa aikaa yhdessä sinne ♥

   Poista
 2. Anonyymi12/21/2012

  Voi itku :( Itsekin olen nyt vuoteenomana (tai oikeestaan pöntön, ihana oksutauti<3) ja menetin kivat viikonloppusuunnitelmat :( Yrittäkäähän te vanhemmat pysyä terveinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eeei Rebecca, sullakin on siellä tauti inhottavimmista päästä :( Paranemisia, toivottavasti menee pian ohi!

   Poista
 3. taatusti harmittaa :( toivotaan, että siellä parannutaan kunnolla jouluksi ja ettei muihin iske :)♥

  leppoista perjantai-iltaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Suvi ♥

   Sinnekin rauhallista viikonloppua pikkuisten kanssa :)

   Poista
 4. Voi harmitus! Pikaista paranemista sinne! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenna ♥

   Poista
 5. Eikä!!! Voi vitsi miten ikävää!!:( toivottavasti paranette nopeasti.. Ja toivottavasti oot päässy itse nauttii edes jostain pienemmästä mukavasta,vaikka hyvästä leffasta ja herkuista kynttilöiden ja lämpimän viltin suojissa.. Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ ♥
   Oon vaan touhunnu ja ollu paljon lasten kans, aika ihanaa sekin :) Tänä iltan vois kyl olla se leffa ;)

   Poista
 6. Voi miten ikävää :( mutta toisaalta täytyy ajatella, että tässä elämänvaiheessa lapset ovat etusijalla ja tuleehan niitä omiakin menoja vielä (itsekin samassa tilanteessa kun olen).

  Rauhaisaa joulua teidän perheelle!

  Ps. kiva, kun päädyit pitämään blogin juuri tällaisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, toivoin että se välittyisi tuosta tekstistä, että tottakai jään kotiin kun tytöt on kipeinä, ja vaikka itseä harmittaa niin eihän se noiden pikku raukkojen vika ole :)

   Kiva, jos tykkäsit mun valinnasta :) Jotenkin helpottunut fiilis, olisin vaan hommannu itselle turhaa stressiä tuolla jutulla..

   Poista
 7. Ihanat yökkärit tytöillä :)

  Ja kiva kun päädyit pitämään blogin tälläsenä. Vaikka toki jotkut osaa pitää sen oman linjansa myös jonkun portaalin alla, mutta tykkään tästä just tälläsenä, enkä toivo että muuttuis :)

  VastaaPoista
 8. Lindexiltä löytyi söpöset haalarit, helppoja ja rentoja pitää :)
  Kiitos, kiva kuulla että tää menee hyvin näin, enpäs mä muutakaan osaisi, hih! :D
  Rentouttavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi12/23/2012

  Pikaista paranemista! :)
  Pettymyksen kyyneleet ovat todella oikeutettuja, mutta kyllä te O'n kanssa ehditte, vaikka nyt harmittaakin.
  Ihanaa joulua Teille siltikin, perheen parissahan on paras, nimim. omat vanhempani ja miehen isovanhemmat tulevat meille jouluksi :)
  Terkuin, Tiina

  Ainiin, ja ihanaa, että blogisi pysyy entisellään. Tätä palaa aina lukemaan, koska kaikki postaukset eivät sisällä aina jotain uutta ja kallista sisustustavaraa, vaan aitoja tunteita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tiina <3 tähän viikonloppuun oli vain ladattu niin paljon odotuksia, ja tehty suunnitelmia. Kun en voi kaikkea kertoa, niin jäihän tuo vähän valjuksi ja moni saattaa ihmetellä, mitä täällä oikein märisen :) Mutta ihan totta, tuleehan näitä, nyt vaan odotellaan ja tehdään uusia suunnitelmia :)
   Mukava kuulla, että tänne jääminen oli hyvä ratkaisu, ja olen tosi otettu siitä, että tavallinen arki riittää :) <3

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥