keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Keskellä viikkoa..

Phuuuuh, miten taas hujahti salamavauhtia tämäkin vapaapäivä ohi! Siivoushurma jatkui kaapeista kylppäriin ja vaatehuoneeseen, mutta illasta täällä onkin ollu jo vähän hyytyneempää naista.. x) O oli poikkeuksellisesti myöhään töissä, mutta onneks tyttöjen iltapuuhat sujuu aika reippaasti nykyisin. 
Hiukan muuten himmentää tätä siivoiluintoa se, kun yhtä nurkkaa jynssää ja puunaa niin jo on puolet kämpästä sillä aikaa myllätty ympäri. Tytöt leikki olkkarissa sirkusta, johon tarvittiin aika montaa tuolia, pehmolelukasaa yleisöksi, sun muuta viritelmää.. :D ♥ Ja sitä rataa. Mutta viikonlopuksi oliskin tulossa tähän tavisralliin oikein kivaa vaihtelua, kun tytöt pääsee rakkaaseen mummolaan ja me O:n kanssa Helsinkiin ♥ 
Jokainen osapuoli taitaa odottaa kovasti, musta tuntuu.. :) 

(Pari kuvaa suoraan kamerasta, mun kone on niiiin täynnä kuvia, jumissa ja rikki, ettei Photoscapekaan oikein suostu pelaamaan enää :D)


Katsotaan, miten loppuviikosta ehdin täällä käväseen, sittenhän jää tämäkin bloginen taas muutaman päivän lomalle :) Ja ens vuonna taas jatketaan, huii tätä ajan kulua!
Mutta nyt huomisiin, tai ylihuomisiin, mä valmistaudun huomisiin töihin ja pakkailuihin..... Tai no jos painuis peiton alle lukeen, sitä mä taidan sittenki haluta ;)
Uusilla voimilla taas huomiseen! 

Kiitos muuten kovasti kommenteista eiliseen pohdintaan blogin jatkosta, ilmoitan vielä tällä viikolla kuin käy :)

6 kommenttia:

 1. Mukavaa joulunootusta ja Rauhallista Joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meän Satu, sylintäydeltä hyvää mieltä ja leppoisaa oloa sinne <3

   Poista
 2. oih, sulla on noi ihanat pallovalot!! :) ite kans niitä havittelen!! :)

  oikein ihanaa viikonloppua teille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään noista palleroista ihan mielettömästi! :)
   Kiitos, sinne rentouttavaa ja rauhaisaa viikonloppua kans <3

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥