torstai 13. joulukuuta 2012

Pieni avautuminen ;)

 
 Heippa vaan! 
Yhdeksän rauhassa nukuttua tuntia takana, ja olo on kuin eri ihmisellä :) 
Mulla olis täällä vielä pari mukavaa ja sopivasti lyhkästä iltavuoroa jäljellä ennen viikonloppua ja viiden päivän vapaita, hiphei! Ja...Noh, en nyt tiedä kuinka sopivaa tällaisesta on hehkuttaa, mutta siis, saanpas huomenna ensimmäisen töistä ansaitun palkkani lähes viiteen vuoteen, ja siitä on pakko olla hiukan innoissaan :D Pari sisustushankintaa polttelee jo kovasti mielessä, että viikonloppuna tullaan varmaan, toivottavasti, näkemään sitä puolta täältä kotoa sitten. 
Lauantaina päästään toivottavasti perheen kanssa ulos syömään, mikä meille onkin aika harvinaista herkkua.. Kyläilyreissuakin tiedossa ja illalla tulee vielä iki-ihanan Taru Sormusten Herrasta-trilogian kakkososa, jesjes ;)


On se hassua, miten yhden yön hyvät unet (ja tottahan toki pari muutakin isoa helpottanutta asiaa meidän ja läheisten elämässä, joista en tietenkään voi sen enempää kertoa), saa niiiiiin hyvän mielen aikaan. Vanhan blogin puolella kertoilin mun sitkeästä uupumuksesta, jonka kourissa meni myös viime kesä ja syksykin. Viimeisen parin kuukauden ajan se on tuntunut päivä päivältä hellittävän.. Ja nyt se on poissa. Työt on tuoneet paljon iloa ja positiivista meininkiä päiviin, ja elämä tuntuu olevan raiteillaan nyt kaikin puolin. Helposti vielä väsyn, mutta yritän pitää huolta levosta ja siitä, etten tuki kalenteria liian täyteen. 
Mutta onnellinen ja hyvä mieli, kun ne on kaikkea muuta kuin itsestään selvyyksiä, niistä nautin nyt kyllä täysin siemauksin kun se mahdollista on! ♥ ♥


Hyvää mieltä sinnekin tähän torstaipäivään ♥

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oih kiitos paljon Pieni Lintu ♥

   Poista
 2. Mun on pakko taas hehkuttaa sitä, että kuinka hyvälle fiilikselle tuun joka kerta kun luen sun blogia :) Oon ite kotona 3- ja 2-vuotiaiden tyttöjen kanssa ensi syksyyn asti ja toivoisin, että onnistuisin löytämään meille enemmän tollasta samanlaista rentoa asennetta elämään mitä sun kirjotuksista "hehkuu". Eli kiitos, tää on niin hyvän mielen blogi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Ilonainen ♥ Arvaas vaan, tuleeko tällaisista kommenteista sitten hyvä mieli :) Jos päivä oli hyvä, tämän luettuani se oli vielä parempi ♥

   Musta tuntuu, että se rentouskin on sitä helpompaa, mitä isommaksi pienet kasvaa :) Teillä on vielä niin mukavasti tiedossa kotiaikaa, onnellista kotoilua teille!

   Poista
 3. hyvän mielen blogi todellakin ;) Ja siksikin hyvän mielen blogi koska huomaa että uskallat kirjoittaa silloinkin.. kun tuntuu että on hankalaa,,tai on väsynyt.. Tsemppii vaan sulla Sirja! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina ♥ ♥ Se tuntuu just välillä vaikealta, että mitä ja miten kertoa, ettei kuulostaisi kamalasti valittajalta ja ruikuttajalta, tai sit taas toisaalta yli-imelältä ihquilijalta x) Kai molempia tasasesti sit fiiliksen mukaan, hih! :) Ihanaa viikonloppua sulle!

   Poista
 4. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥....

  ...noita sytämiä vois jatkaa vaikka miten paljon... ♥ ♥ ♥ ♥ ... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Suvi, ihana oot ♥♥♥♥x100

   Poista
 5. Ihana postaus <3 Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna ♥ Sinne samoin :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥