tiistai 18. joulukuuta 2012

Tälle päivälle

Just ja just maltoin nostaa sen verran nenää tuosta pokkarista, että tulin pikaiset moikat huikkaamaan ja parit kuvat tietty kans mukana. Meillä oli täällä tänään niiiin ihana ja hellyyttävä pieni hoidossa, että! ♥


Vielä semmoinen juttu, sain kutsun CASA-Blogeihin, mistä olin tietysti tosi otettu. Mutta mitäs mä nyt sitten teen, mitä te useammin täällä pyörähtelevät tuumaatte? Indiedays Inspirationiin en jotenkin uskaltanut lähteä mukaan, ja vähän paljon samoin jännittää nyt. On ollut niin kiva vaan olla tämmöinen pikkuinen, huomaamaton tapaus ja tehdä sitä omaa juttuaan täällä vaan, omasta ilosta.. :) 
Tottahan toki aina uudet (ja vanhat ♥) lukijat ilahduttaa kovasti, ja kommenttejakin oikein ihanasti jaksatte lähettää, lämmin kiitos niistä. Tämä onkin tuntunut niin sopivasti pieneltä, kotoisalta ja helpolta näin, uskallanko tai haluanko lähteä mitään muuttamaan?

21 kommenttia:

 1. Anonyymi12/18/2012

  Kutsu blogiportaaliin on tosiaan imarteleva asia - se osoittaa, että blogi on suosittu ja sisällöltään laadukas. Taitaa olla makuasia, bloggaako mieluummin itsenäisesti vai portaalissa. Hyvässä tapauksessa portaali tuo näkyvyyttä, tukea, kiinnostavia yhteistyömahdollisuuksia ja lisätuloja. Huonossa tapauksessa harrastuksesta menee maku, kun se muuttuu osittain ammatiksi, ja toki moni blogi muuttaa pakostakin muotoaan lukijakunnan kasvaessa.

  CASA-blogit on melko tuore tulokas, mutta jo kaksi bloggaajaa on lähdössä sieltä pois. Voi olla, että vika ei ole portaalissa sinänsä, vaan lähtijöille yksinkertaisesti sopii paremmin itsenäinen blogi. Mutta kannattaa kysellä ja miettiä tarkkaan.

  -Venla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistäsi Venla, hyviä pointteja! Tosiaan kunniahan se on, että pyydetään mukaan, ja ilahtunut olen tästä mahdollisuudesta, päätinpä mitä hyvänsä :) Tämä makuasia mua just jännittää, mitä mieltä olen itsekään..

   Poista
 2. Anonyymi12/19/2012

  Olen vasta löytänyt ja alkanu lukemaan erilaisia blogeja. Olen huomannut sen, että Casa-blogissa olevat kirjoittajat muuttu yhtäkkiä enemmän markkinointiblogiksi, mikä on mielestäni huono. Jää ne omat pienet elämän arjet kirjottamatta kun on päästy testaamaan erilaisia tuotteita ja niistä tulee sitten kirjoittaa "arvosteluja" yms.

  Mielestäni olet just hyvä näin =) Blogiasi on mukava lukea ja siihen voi välillä samaistua =) Kiitos siitä! TÄmä oli vain minun mielipide..mieti ja puntaroi mikä olisi viisainta tehä.

  -Laura-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos Laura kovasti mukavista sanoistasi! :)
   Tuommonen markkinointijuttu ei just ole kovinkaan paljon "mua", enkä niihin kovin herkästi lähdekään.. Edellisen blogin puolella oli parit yhteistyöt, mutta ne oli juurikin sellaisia, joista itse kovasti pidin ja pidän, esim. lastenvaatteita/tarvikkeita ja kenkiä :) Ja joista toki arvelin useimpien lukijoidenkin pitävän :) Ehkä mulla ei ole niin paljon "annettavaa" kun yhteistöitä tulee harvakseltaan, mutta onneksi on sit monta blogia, josta näitä löytää :)

   Poista
 3. Anonyymi12/19/2012

  Heippa! On kyllä varmasti vaikea päätös. Itse tykkään ehkä kuitenkin näistä itsenäisistä blogeista. Inhoan blogeja, jotka ovat täynnä eri firmojen mainoksia. Mutta sinun kannattaa miettiä, mitä haluat blogisi tulevaisuudelta. Kuten ensimmäinen ano hyvin kertoi. CASA-portaali mahdollistaa ehkä sinulle pientä tienaus mahdollisuutta, mutta toisaalta taitaa velvottaa postaamaan. Entä, kun blogin kirjoitus ei kiinnosta yhtään? Pitäisi vain silti kirjottaa jotain. Eli minä liputtaisin nykyisessä, itsenäisessä blogissa pysymistä. T. Karo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans just aika kovasti näistä ihan valkoisista blogin laidoista ;) Kiitos Karo mielipiteestä, voipi olla, että ollaan aika paljon samoilla linjoilla :)

   Poista
 4. Minulle ei lukijana ole merkitystä, kuuluuko blogi johonkin portaaliin vai onko itsenäinen. Ainahan voit kokeilla ja pääseehän sieltä sitten pois, jos tuntuu, ettei se ole oma juttu. Pääasia, että kirjoittamisesta ei tule ylimääräistä stressiä ja pakkopullaa. Luulen, että lukijat eivät mihinkään kuitenkaan häivy :) Ainoa asia, mikä on joskus joissakin blogeissa ärsyttänyt portaaliin siirtymisen myötä, on ylenpalttinen hehkutus monen postauksen verran, siirtyminen tyylikkäästi ja vähin äänin on parempi tapa. Lukijalle se ei kuitenkaan mitään suuta muutosta tarkoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Portaaleissahan suurin osa munkin lemppariblogeista on, mikäs siinä. Mua vaan aina jännittää kamalasti kaikki uudet jutut, oli ne isoja tai pieniä, heh :) Jotenkin mun pitäisi olla 100% varma jutustani, että haluan siihen ryhtyä.. Pohdintaa siis :D

   Poista
 5. Anonyymi12/19/2012

  Blogisi on jo nyt ihana, joten en itse lähtisi mukaan mihinkään moiseen. Huomaa nimittäin, että sitten blogi ja kirjoitukset muuttuvat niin mainostuksiin ja tavallaan postauksia on pakko tehdä, eikä niitä ole mukava enää lukea.
  Jokatapauksessa, teit niin tai näin, mä aion lukea sun blogia vastasuudessakin, tää on niin ihanan aito :)
  Terkuin, Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih kiitos paljon ihana Tiina! ♥ Tosi kiva saada kommenttia ja mielipiteitä, ihan tylsäähän tämä olis ilman teitä :)

   Poista
 6. HeiPS!!! Hienoa että jälleen uusia juttuja puhaltaa... ;) Olen itsekin kuullut kyllä juuri tuollaisia palautteita että postauksia sitten työnnettävä vaikka väkisin.. tikusta asiaan tyyliin.. Kärsisikö sitten tässä se sun oikea aitous mikä noista teksteistä pullahtaa ulos lukijalle...?? mutta sitten kyllä ymmärrän toisenkin osa puolen asiasta.. uusia tuulia, ja ehkäpä innostusta jäälleen kirjoittamiselle.. (ainakin aluksi)... Kannattaa miettiä kaksi kertaa..Juu ja samaa olen kuullut että pari ois nyt lähdössä casalta...??

  itse jotenkin näkisin blogisi juuri näin, mutta teet nyt millaisen päätöksen tahansa.. innokkaimmat ja kiintyneemmät lukijat siirtyy perässäsi sinne minne päädytkin... (Minä ennen kaikkea ;)

  Kivaa keskiviikkoa teille!!!

  P.s Ihania kuvia jälleen.. ja ihana uusi matto <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo Elina ♥ Ihana viesti, kiitos! Se on varmaan aika paljon asenteestakin kiinni, miten ne sopimukset ottaa.. Mähän bloggaan kyllä usein, lähes päivittäin, ja jos ei huvita niin pidän päivän tauon ja sitten huvittaa taas :D Että sinänsä se ei varmaan olis ongelma.. Ehkä enemmän jännittää jonkinlainen "julkisuus", kun oon tykänny just olla tämmöin pieni blogi, jonne ei oo ilkeät kommentoijatkaan eksyneet :) Ja se kaupallisuus ja mainostus toki kanssa.. Hmmmmmp.

   Sinne rentoa loppuviikkoa! :)

   Poista
 7. Mie olen CASA bloggaaja! :)

  Meillä casassa ei bloggaajaa velvoiteta kirjoittelemaan minimimääriä eikä sisältöön puututa miltään osin, kunhan ei kirjoituksissa esiinny rasistisia, loukkaavia tai muutoin asiattomia juttuja (eettiset ohjeet on nähtävillä myös casan esittely-sivuilla). Mainoskampanjoihin osallistuminen on täysin vapaaehtoista, eli jos et tahdo jonkun yrityksen tuotteita itsellesi saati mainostaa niitä, niin päätös on täysin bloggaajan oma. :) Itse postauksen tekeminen on helppoa ja käyttöalusta on aika samanlainen kuin bloggerissakin. :) Taustatuki auttaa kaikissa teknisissä asioissa tarvittaessa.

  Minulle casa on mahdollistanut paljon uusia lukijoita ja isojen brändien yhteityökampanjoihin osallistumisen. Pieni rahallinen korvaus on pelkkää plussaa, sillä blogiani kirjoittaisin ilman portaalejakin. Itse koen saaneeni enemmän kuin mitä olen antanut. Toki tämä on vain oma mielipiteeni, ja ymmärrän täysin itsenäisiä blogeja jotka tahtovat itsenäisyytensä säilyttää. Minusta casa ei kuitenkaan ole itsenäisyyteeni vaikuttanut miltään osin. :)

  Ihanaa päivää sinulle S ja rauhaisaa joulunaikaa! <2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva oli huomata että casa bloggaaja "viisasi" tietojani.. Itse en ole perehtynyt näihin ryhmiin.. Vaan yksityisbloggaajana kirjoittelen. Mutta nyt viisaampi. :)

   Poista
  2. Kiitos Miia kommentistasi ♥ Ääk, tää ei nyt yhtään helpottanu mun päätöstä ;) Susta kyllä niin huomaa, että bloggaat aidosti, innostuneesti ja täydestä sydämestä, ja sellaista on niin kiva lukea :) Pystyisinkö itse yhtä rentoon meininkiin, vai stressaisinko vaan postauksia ja jännittäisin "yleisöä".. :S Hih, vaatinee vähän vielä pohdintaa :D

   Poista
  3. Ilman muuta kannattaa miettiä asia monesta erilaisesta näkökulmasta. :) Kävijämäärän kasvaessa ei voi täysin välttyä myöskään negatiiviselta huomiolta ja aluksi se saa mielen tosi matalalle. Itse olen kuitenkin vain vahvistunut alkujärkytysten jälkeen ja olenkin saanut ensimmäiset likapyykit niskaani jo aikoja sitten, noin puoli vuotta bloggailtuani. :D portaaliin siirtymisen jälkeen en ole huomannut muutosta sen määrässä, suuntaan tai toiseen. :)

   Minusta kaupallisuutta ei kannata säikähtää, koska kirjoittamisen ilo lähtee aina bloggaajsta itsestään ja lukijoiden into ja mielenkiinto lukemiseen myös. En usko että omille lukijoilleni on juurikaan merkitystä, onko tuote itse ostettu vai kampanjan kautta saatu, sillä olen aika kriittinen valitsija ollut aina. :D En osallistu sellaisiin kampanjoihin, joihin en usko enkä myöskään vastaanota mitä tahansa tavaraa vain saamisen vuoksi. Kampanjoiden kautta otan vastaan vain sellaisia juttuja, jotka olisin valmis ostamaan muutenkin. :)

   Kuuntele omaa sydäntäsi! <3 <3 <3

   Poista
  4. Hyviä näkökulmia, kiitos ♥

   Jäänpä sit miettimään :)

   Poista
 8. Anonyymi12/19/2012

  Sinun blogia on todella mukava lukea siksi kun ei ole koskaan tarvinnut lukea "yhteistyö"postauksia. Useamman blogin lukemisen on lopettanut sen takia että ne yhteistyöjutut ei voisi vähempää kiinnostaa, enemmän vaan ärsyttää (tosi kiva lukea kymmenestä eri blogista kuinka Iittalalta on tullut joku uutuus tms, jota kaikki hehkuttaa viimeistä päivää lähes identtisillä kirjoituksilla..öhöm).

  No joo, teetpä minkä tahansa päätöksen, tulen perässä :) Jos blogi muuttuu (niin kuin lähes kaikki on muuttuneet...) niin eihän sitä ole pakko lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein kiva jos tämmöinen ihan taviselämä, pihalla kaikesta uudesta ja hienosta, saa kuitenkin palaamaan uudestaan ja uudestaan, oon otettu :) ♥
   Voipi olla, että joskus johonkin yhteistyöhön tartun, esim arvonnan merkeissä, mutta se olis vaan semmoinen, mistä itse tykkäisin kovasti ja arvelisin teidänkin tykkäävän ;) Mutta ei hätää, niin harvoin näitä helmitarjouksia tuleekaan, että eiköhän tää homma jatku samoilla linjoilla... :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥