tiistai 15. tammikuuta 2013

Haaveissa kotoisampi ilme

Usein vuodenvaihteessa sitä on jotenkin kaivannut ympärilleen selkeyttä ja avaruutta, mahdollisimman vähän värejä ja tavaraa.
Vaan mikäs mut on nyt villinnyt aivan täysin....! Se lähti ensin ihan pienesti siitä söpöstä metsänvihreästä, ja laajeni yhtäkkiä siniseen ja kuvioihin..? Ja nytpä vaan mieli tekee värikkyyttä, rennon letkeää ja kotoisaa fiilistä tekstiilien, esim. pussilakanoiden ja tyynynpäällisten, muodossa.
Tylsistyttää kalju tunnelma ja värittömyys, nytnytnyt pienesti vaihtelua, kiitos! Se hyvä puoli on tekstiileihin villiintymisessä, että ne on helposti vaihdeltavissa, muunneltavissa, ja mun mieltymykset löytyy Ikeasta, joten ihan hirmu kalliiksiksikaan tällainen innostus ei tulisi :)

Voipi siis olla, että jotain tällaista tullaan tässä kodissa näkemään lähipäivinä..?

Saas nähdä. Ikea-kierrokselle tekisi mieli, mutta huomenissa alkaa seitsemän päivän työputki iltavuoroineen, joten pitää lykätä sitä tuonnemmaksi..

Pieni lisäys kuitenkin tähän, että huomenna aion tuoda kotiin pari mattoa, valkoista, joten isommat linjat säilyy kyllä tähän samaan tyyliin.. Mutta pientä leikittelyä kokeilisin oikein mielelläni.. ;)

2 kommenttia:

  1. Se on tosiaan hassua, että välillä pitää karsia ihan kaikki ylimääräinen ja sitten taas iskee kova kotoilu-buumi ja tulee täytettyä nurkkia extra-vilteillä, tyynyillä yms. Väriä, ei väriä, vaaleaa, mustaa, kirkasta. Ja mies vaan pyörittelee päätään:D

    VastaaPoista
  2. No juu, sitähän se on :) Mutta mitäpä tuosta, kivahan se vaan on saada vaihtelua fiiliksen mukaan :))

    VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥