sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kipeinä


Taudit ei vaan nyt jätä meitä rauhaan. Tytöt on edelleen väsyneitä, unisia ja yskäisiä. Mä nukuin reilut 15 tuntia unia viime yönä, eikä riittänyt, olo on kuin jyrän alle jääneellä. Peiton alla leväten ja torkkuen on tämä päivä mennyt. Phuhhhh.... Kotona tavarat kasaantuu joka puolelle, kun kukaan ei jaksa siivota, ja syödään vähän mitä sattuu, noutopizzatkin taitaa jääkaapissa lojua. Voi miten alkaa jo kaivata normaaliarkea, kunnon juoksulenkkiä, kauppareissua, kaikkea tavallista. Voimia tehdä vaikka suklaakakku. Pläh. Ja sit taas seuraava jakso boxilta. Tuleepahan ainakin levättyä.

4 kommenttia:

 1. Anonyymi1/28/2013

  <3 <3 <3 <3
  Parantukaa pian!
  Niiiin ikävä teitä <3
  -P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ ♥
   Pian nähdään :)

   Poista
 2. Ihan oikeesti, 15 tuntia! Mä alan kohta itkeä. Siis meillä on sama homma, tytöt ja minä ollaan oltu useampi viikkoo on-off kipeänä, kuumetta, oksennusta ja räkää, ja meillä ei silloin nukuta. Lapset jos illalla aivastaa niin tietää että ne ei yöllä nuku. Viime yönä vuoroteltiin miehen kanssa niin sain nukkua ennätykselliset klo 23-04 , edellisyönä sai nukkua 04-07 jne. Jos väsymykseen voi kuolla niin olo on kyllä sellanen nyt että viimesiä vedellään. Voit kuvitella miltä meidän koti näyttää tällä hetkellä. Oon tosi kateellinen sulle noista unista, myönnän. Tää sairastelu ja väsymys on niin veemäistä muutenkin, ja kun ei saa missään välissä huilata tautia pois. Sulla on jo tytöt vähän isompia ja teilläkin on varmasti aikanaan kovasti valvottu, mutta ai että jos saisi joskus nukkua puolet tuosta sun unimäärästä, ei haittaisi vaikka sen jälkeenkin varmasti väsyttäisi. No, huomenna taas lääkäriin, jos löydettäisiin jotain apua! Koittakaa te nyt jaksaa ja muista nauttia unen mahdollisuudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus, kuulostaa kyllä tosi inhottavalta siellä! :( Meillä mennään vasta toista viikkoa tätä influenssaa, ja tosi kovasti jo tekis mieli arkirytmiin! Kyllä taas osaa hetken arvostaa terveyttä kunhan tästä tervehdytään, huh.
   Uniongelmat ja sitä kautta väsymys on kyllä liian tuttuja mullekin. Tässä vaiheessa vaan tuntuu, ettei mikään unimäärä oikein enää riitä tämmöstä väsymystä poistamaan.
   Itsekin kipeänä vielä fiilis on entistä surkeampi, phuh! Mut koittakaa nyt jaksella, jospa se pian helpottaisi! ♥

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥