keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Mummolassa

Viimeisiä loman ja vuoden rippeitä vieteltiin lasten mummolassa.. Jossa on ihanan lämpimän beige tunnelma :)


Niin rento lomanlopetus ♥ Käytiin murun kanssa herkuttelemassa thai-ruokaa, ja muuten oltiin vaan. Kyllä nyt tuntuu taas, että jaksaa intoilla tästä kivasta tavallisesta perusarjesta, jes normirytmi duuneineen, kotoiluineen, velvollisuuksineen, kuntoiluineen ja pienine vapaahetkineen, kyllä maistuu! :) 

Mukavaa loppuviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Olimme myös mummolassa viikonlopun, ihanaa ja niin ah lihottavaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhii, no juu, sitä se kyllä on! ;)) Kivaa viikonloppua teidän perheelle <3

   Poista
 2. Anonyymi1/03/2013

  Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua sinnekin :)
  Tosi selkeitä nuo kuvat. Olit saanut mahtavan kuvan linnuistakin.
  Nähdään! :)
  -P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Nähdään muutaman päivän päästä :D

   Poista
 3. Heippa! Hyvä, että olet saanut akkuja latailtua:) Meillä on uuden talon keittiö suunnitteilla ja kävin tutkailemassa vanhaa keittiöpostaustasi. En kuitenkaan löytänyt sieltä mainintaa keittiön tason materiaalista...onko se laminaattia?! Jos on niin miten on mielestäsi toiminut? Meille tulossa hintansa takia laminaattia ja valkoinen taso houkuttaisi, mutta mietityttää että näyttääkö jotenkin "halvalta". Teidän taso näyttää ainakin näin kuvien välityksellä hyvältä...siksi mietinkin että voiko olla laminaattia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiks Pia! Kyllä vaan on laminaattia meidänkin taso! :) Oon tykännyt siitä kovasti, mielettömän helppo materiaali! Pieniä pintanaarmuja näkyy käytetyimmissä kohdissa kun oikein valon kanssa alkaa tiiraamaan, mutta arkikäytössä ei mitään ärsyttävää näy. Isompia kolhuja tms ei ole ilmaantunut lainkaan, vaikkei olla pintaa sen erityisemmin varottu. Tosi helposti puhdistuu ja näyttää siistiltä sileän pintansa ansiosta. Mitään värjäytymiäkään ei ole jäänyt mihinkään. Valitsisin kyllä oikein mielelläni laminaatin uudelleenkin, mitään moitittava en löydä :)
   Onnea uuteen omaan kotiin :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥