keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Parantumassa


Tytöt on harvoin kipeinä, mutta tällä kertaa on oltu ihan kunnolla sitten. Eilen alkoi olla ensimmäisiä riehumisenergiahetkiä, kun muuten ollaan vaan lepäilty ja pötkötelty lähinnä, jotain pientä leikkiä aina silloin tällöin. Paljon päiväunia ja paljon yöuniakin, joitain heräilemisöitä lukuunottamatta. Helpolla ollaan päästy viimeisin viikko O:n kanssa. Ja yritetty siinä sivussa samalla sitten lepäillä ja parannella itse.
Seuraavat työpäivät mulla onkin vasta viikonloppuna, onneksi. Jospa tämä viimeisinkin sairastelija meistä ehtisi sitten parantua kans. Vaikka tyttöjen parantuminen kyllä tietää taas touhua, siivottavaa ja tarvittavaa energiaa vanhemmaltakin ;)

4 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että teille alkaa flunssa jo helpottaa. Kurjaa kyllä kun pienet sairastaa. :(

  Meillä neiti tuntui myös eilen illalla hieman lämpöiseltä, mutta tänään taas ei mitään. Liekö flunssa ilmoitellut tulostaan vai johtuiko sitten muusta, tiedä häntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kurjaa, mä oon aina ihan ylihuolissani, kun tosiaan harvoin näitä on.. :S

   Samaa on ollut toisinaan täällä, ja olen jo ehtinyt yön jännittää, että mitä seuraavasta päivästä tulee, mutta onkin mennyt nukkumalla ohi. Toivottavasti menee sielläkin vaan levolla ohitse! :)

   Poista
 2. Ihana, että tauti alkaa olla jo selätetty. Täälläkin ollaan jo paremmassa kunnossa, ohan tässä jo viikko sairastettukin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, parempaan päin jee :) Toivotaan nyt, että menis tällä ohitse, eikä jäis pitkittymään.. Odotan niiin, että pääsen lenkille!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥