perjantai 11. tammikuuta 2013

Reissuun!

Vielä aamulla näytti pahasti siltä, että kotia jäädään, mutta nyt päästään kuin päästäänkin lähtemään! Lahden kautta ajellaan tytöt mummolaan, ja suunnataan murusen kanssa kahdestaan Ouluun ihanille ystäväsukulaisille.. Jännää, ihanaa! Toivon, että kaikki jännittävät tekijät tästä selviää ja saadaan viettää vähän rennompaa viikonloppua muissa maisemissa.. Huihui! 


Nyt luettavaa, katsottavaa ja jotain päällepantavaa kassiin ja auto käyntiin. 
Blogi varmaan viikonlopuksi hiljenee, mutta kamera lähtee kyllä mukaan :) 

Hyvät viikonloput teille kans! ♥ ♥

8 kommenttia:

 1. Kiva että asiat "oikeni" juuri sellaisiksi kun halusitte ;) Ja Kivaa reissua ja viikonloppua teille!!! Ja tytöilläkin varmasti kiva viikonloppu mummolassa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoisten mutkien kautta kyllä, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin!! :) Tytöt juu nautti, ja niin mekin.
   Sinne taas reipasta uutta viikkoa ♥

   Poista
 2. Ihanaa reissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna, sitä se kyllä loppujen lopuksi olikin :))

   Poista
 3. Rupesin ihmettelemään, että oletko lopettanut bloggaamisen kokonaan, kun blogisi ei enää näkynyt sivupalkissani ja muutama muu blogi. Kummallisesti oli kadonnut blogeja lukuluettelosta, tämä blogger on kyllä viime aikoina ollut aivan sekaisin.. en saa kuvia lisättyä, en saa blogin ulkoasua muutettua ja sitten vielä katoaa blogejakin luettelosta.. arg!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonlopun olin poissa pelistä reissun vuoksi, ja sekin tuntui jo niiin pitkältä ajalta :D Että juu, täällä ollaan :)
   Mulla kävi tässä yhtenä päivänä samaa, etten saanut ulkoasua muokattua! :O En sit uskaltanu yrittää uudestaan, etten tyhjennä kaikkia asetuksia.. Höh, toivottavasti alkaa toimia taas :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥