keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Testausta

Meillä oli yli vuoden käytössä läppäri, josta oli rikki mm. näppäimet w, e, r, k ja y, jolloin OnScreen-näppäimistö oli kovassa käytössä. Hieman muuten hankaloitti tätä bloggailua ja kommentointia, ja hidastutti tietysti ihan mielettömästi. Ja konerukkaa hidastutti 40 000 kuvaa, mun lempiharrastus kolmen vuoden ajalta.


Mutta nytpä viimein päästiin hankkimaan ehjä läppäri, ja kuvatkin on siirretty parempaan talteen. Onpa mahtavaa kirjoitella toimivalla näppäimistöllä, wau miten sujuukin vauhdilla heh :D Mutta on tämä härveli ihan erilainen kuin edellinen, ja opeteltavaa riittää. Tästä nyt tämmöinen pieni testauspostaus siis. 

Mattoakin testailin olkkariin takkahuoneesta, kun toiveissa olisi siihen semmoista laitella. 


Tumma oli yllättävän kiva, ja sekoittikin vähän ajatuksia, kun valkoinen matto tuohon oli ajatuksissa. Yksi valkoinen täällä kävikin jo tänään pyörähtämässä, mutta sen sävy olikin liian keltainen, höh. Vähän sitä tuumin jo kaupassa, tykkään ihan puhtaan- ja kirkkaanvalkoisesta, ja kun tuo lattiakin on sellainen, niin se sen pitää sitten ollakin. Mun haaveissa ollutta mattoa (kirkkaanvalkoista, pehmeää ja paksua mmmh) ei ollut vielä myymälään saapunut, odotellaan odotellaan, malttamattomana :) 

4 kommenttia:

 1. Onpas sun kotona tunnelmallista, wau! Tällaisia kuvia lisää, näissä silmä lepää. Mulla kävi läppärin kanssa ohrasesti pari vuotta sitten, kun se alkoi vana yhtäkkiä savuta. Onneksi oltiin kotona, eikä kerennyt syttyä tulipaloa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana viesti, kiitos paljon SatuMaria! ♥
   Huih sun läppäriä, onneks ei käynyt pahemmin!

   Poista
 2. Anonyymi1/17/2013

  Tuo matto sopii mun mielestä tosi hyvin tohon olkkariin :)
  -P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti kokoa vaan kattoa, enkä yhtään ajatellut, että noin tumma vois sopia tuohon. Mutta juu, mäkin kyllä tykkäsin, että toi tunnelmaa. Menipä siis hankalaks! :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥