torstai 10. tammikuuta 2013

Vähän niinkuin perjantai ja pallovalot

Tajusin vasta nyt illalla kotipihaan ajaessa, että nythän on taas miniloma aluillaan, mukavia suunnitelmia täynnä. Tässä on vaan ollut niin paljon asioita mielessä ja muuttuvia tekijöitä, että edelleen on suunnitelmien toteutus ihan kysymysmerkkinä. Phuuuuh! Ollaan puoliskoni O:n kanssa molemmat huomenna vapaalla ja tarkoitus olisi lähteä vähän reissuun, siitäpä jonkinlainen perjantaimieli. Hunajateemuki kouraan, tytöt unille ja Greyn anatomia pyörimään, siinäpä toiveita tälle illalle..


Pallovalot tilasin Seita Shopista meidänkin makkariin, kun tykkäsin niin kovasti noista tyttöjen huoneen valoista (ne tilasin ilman toimituskuluja Stockmannilta, mutta siellä ei tuollaisia valkoisia ainakaan nyt ollut). Noissa on jotenkin kiva tunnelma..


Rauhallista iltaa sinne...

9 kommenttia:

 1. Ihanaa iltaa ja vielä ihanampaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Suvi, samoin! ♥

   Poista
 2. Sulla on aivan ihana blogi, en osaa edes kuvailla - ehkä "luonnollinen" ja aito ois parhaita sanoja. Kuvatkin on sellaisia, että tunnelma välittyy tänne ruudun toisellekin puolelle :) kiitos siis siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon, voi miten ihana ja ilahduttava viesti Vastarannankiiski! ♥ ♥ Tämmöiset innostaa niin jatkamaan :)

   Poista
 3. Ihanat pallovalot ja todella tunnelmallisia kuvia. Lämpöisen ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon SatuMaria, sinne myös! :)

   Poista
 4. Ihanat nuo valkoiset pallovalot, meiltäkin löytyy stockmannin valot mutta tuollaiset yksväriset on pakko saada! Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkäsin noista kyllä kovasti :) Tuolla on aika monta huokuttelevaa vaihtoehtoa! X)

   Poista
  2. No justiinsa.. Houkuttelevaa siis tietenki!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥