tiistai 1. tammikuuta 2013

Vuosi kuvina 2/2

Kesän paras oli rappaus talon pintaan ja pihan asfaltointi. Muuten vieteltiin viimeistä kesää hoitovapaalla paljon tyttöjen kanssa kotipihalla..
Loppukesästä mökkeiltiin sukulaisten kauniilla mökeillä. 
Syksyä varjosti kurja tylsimys uupumus, mutta töiden alkaessa marraskuussa alkoi taas fiilis kirkastua, ja töihin lähtö 20h/vk tuntuu tosi hyvältä ratkaisulta.

Sisustamista pienesti; seinätarra keittiöön, lastenhuoneeseen ihana taulu, verhokatokset sänkyjen ylle ja pallovalot, matto takkahuoneeseen..


Ihanalta tuntuu taas uusi alku, 2013. Millainen tästä vuodesta tulee, mitä tapahtuu, minne mennään.. Kaikki näyttää hyvälle kun sitä ei tarvitse katsoa uupumuksen verhon läpi, ja toivon kovasti pystyväni pitämään sen poissa. Toivoisin siis tälle vuodelle voivani pitää parempaa huolta voinnistani, syödä paremmin, kehoa kuunnellen. Kuntoiluinnostuskin puraisi ihan yhtäkkiä, ja nyt en malta odottaa, että pääsen lenkkipolkuja tallaamaan ja salille myös.

Keväällä tapahtuu jotain todella kovasti odotettua kun lähisukuun odotetaan vauvaa ♥ ♥ (Pitää oman vauvakuumeen kivasti taka-alalla, kun on jotain mitä odottaa, hih :))
Vielä jää nähtäväksi, mitä asumisen suhteen tapahtuu tänä vuonna, kun kaksi vuotta tulee kesällä täyteen kotia tässä. 
 Pieniä sisustusjuttuja on haaveissa; verhoa, mattoa.. Viimeistellään taloa, laitellaan vähän pihaa keväällä.
Pieniä reissujakin on haaveissa lähinaapureihin kevään ja kesän tullen.. Toivottavasti päästään myös Lappiin, sinne on kova ikävä.

Juttua vaatehuoneesta, valaistuksesta, lastenhuoneesta ja tulevasta mahdollisesta talosta oon luvannut tehdä, ja niitä myös tulossa kunhan inspis iskee :) Jos jotain on mielessä niin huikkaa!

Mielenkiinnolla ja hyvillä mielin mennään päiviä eteenpäin, tuleva näyttää aika kivalta just nyt tästä katsottuna. Toivotaan iloista ja onnellista tätä vuotta kaikille :) ♥

11 kommenttia:

 1. Alkoi niin tehdä mieli lämpimäänm, kun katsoin kesäkuviasi.
  Omnnellista uutta vuotta ja on ilo seurata blogiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ♥ Pianhan se kevätkin sieltä tänne tulee, tuntuu että nää kuukaudet vaan hujahtaa niin hurjaa vauhtia!

   Poista
 2. Oih, mitä kesäkuvia. Olen niin kesäihminen ja odotan täksi kesäksi lämpöä, uintia järvessä ja itsensä kärventämistä rantakalliolla auringon paisteessa. Unelmat ja matkasuunnitelmat pitävät arjen mielenkiintoisena ja hieman luksuksenakin. Aina täytyy olla mistä haaveilla :) Se tekee hyvää sielulle.
  Ihanaa alkanutta vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa toivon kesältä mäkin, leppoisaa oleilua :) Rento ja hyvä mieli olis vielä ihan superbonus siihen päälle!
   Me harvemmin missään pidemmällä käydään, mutta pikkuisia haaveita täällä kyllä elättelen, ja luksukselta tuntuis semmoinenkin vaihtelu.. :)

   Poista
 3. Anonyymi1/02/2013

  Onks teillä tapana muuttaa kahen vuoden välein vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertoilinkin tuolla marraskuun puolella, että ollaan O:n kanssa muutettu seitsemän yhteisen vuoden aikana kahdeksan kertaa, hupsista ;) Tämä on nyt ensimmäinen "oma koti", ja tässä ollaan viihdytty kivasti. Mutta tosiaan ei tätä lopulliseksi kodiksi suunniteltukaan, mutta kaikki ajallaan ja katsotaan, millaiset olosuhteet kesällä on :) Vähän pienempää kotia toivotaan seuraavaksi. Ja tosiaan kahden vuoden rajapyykki tulee toki siitä, että silloin kodin voisi myydä ilman niitä suurempia veroja.

   Poista
 4. Anonyymi1/02/2013

  Nää sun kuvat on aina yhtä tunnelmallisia, herkkiä, kauniita :) Odotan aina, että milloin uusi postaus tulee! Ihanaa, jos juttua vaatehuoneesta on tulossa, sitä odotan kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooih ihana viesti, kiitos paljon! ♥ ♥ Yritänpä saada siitä sit pian juttua aikaseks :)

   Poista
 5. Onko muuten tuo tekijän talo minkä kokoinen nyt? Montako makkaria?? :)

  Tosiaankin, sun kuvia tulee aina ihailtua ja muutenkin tuota tunnelmaa teidän kodissa <3

  Oikein hyvää tätä vuotta!!!!!!!!!!!!! <3

  VastaaPoista
 6. Teidän, ei tekijän :D

  VastaaPoista
 7. Hihhii, kiitos ihana Suvi :) <3 Meidän kämpässä on periaatteessa 5h + keittiö, mutta kahden makkarin väliltä ollaan jätetty väliseinä pois, että siitä tuli yks isompi lastenhuone. Yks makkari on takkahuoneena. 157 neliöö tässä on ja kaks makkaria nyt tällä kokoonpanolla :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥