lauantai 16. helmikuuta 2013

Tunnelmavalaistuksessa

Meillä on aina täällä iltaisin aika himmeä tunnelmallinen valaistus -yhtenä syynä ehkä se, että keittiö/olohuonetilan kahdestakymmenestäviidestä spotista toimii tällä hetkellä kuusi! ;) (Yllättävän tehokkaita muuten nuo spotit, olisi todellakin riittänyt vähempikin!) Muissa huoneissa ei tällaista nopeaa palamisongelmaa ole ollut, mutta näitä valojahan on käytetty ylivoimaisesti eniten, sekä myös rämpytelty lasten toimesta aikalailla.. 
Himmennin oli ihan ehdoton toive kotia suunnitellessa valaisinten osalta. Rakastan tunnelmallista, pehmeää valoa ♥ Himmentimiä en voi muuta kuin suositella ihan kaikkialle; itse jäin kovasti niitä kaipaamaan eteiseen ja kylppäriin. Himmentimet meiltä löytyy siis keittiö/olohuonetilasta, takkahuoneesta, aikuisten makkarista ja terassilta, ja ovat päivittäisessä käytössä terassia lukuunottamatta. 


Ou nou, tästä blogistahan alkaa tulla ihan vaan kukkablogi! Koittakaa kestää, sillä täällä on yksi, joka odottaa kevättä ja luonnon kauneuden heräämistä vaan niiin paljon, ettei voi vastustaa näitä kukkia siellä ja täällä.. 

Mä jatkan raksakuumeessani uutuuspohjien tiirailua netissä.. Ehkä joutuu huomiseksi kaivamaan omia raksakuviakin tänne.. :)

4 kommenttia:

 1. Kauniilta ja harmoniselta näyttää, eikä kukkiin voi kyllästyä. Ihanaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kerttu! ♥ Sinnekin lokoisaa lauantaita :)

   Poista
 2. Sullahan on vallan kesäinen ja merellinen fiilis jo blogibannerikuvassakin. :) Ihanan raikas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitti! :) Niin ikävä kesää, et piti jotain tehä :D

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥