keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Kotikomennus


Saikkupäivän eväät. Sillä niinhän siinä kävi, että kotia jouduttiin kesken päivän. Toisella ipanalla on korvatulehdus ja kuumetta. Voi että kun just olivat rievut kaks viikkoa kipeinä! Mutta niin on muuten tämä allekirjoittanutkin täällä, hytisee nenä vuotaen peiton alla pää kipeänä ja pupeltaa kuntokuurin piloille.. Phuuh.


8 kommenttia:

 1. Voi kurja! Minulla on myös ollut viikon verran veto poissa, nenä tukossa ja kurkku kutiseva. Nyt vaan lämmintä päälle ja sohvannurkkaan. Eväät näyttää herrrrrkullisilta, täällä on karkkilakko pitänyt toistaiseksi, mutta nuo namit näyttää vähän kyllä turhan hyviltä. Melkein kuin itse olisin ollut valitsemassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta voi miten kamala olo (ihan niinkuin fyysisesti) tuleekin Mäkki-aterian ja karkkien jälkeen, hyyyi! :D Eli voit terveellisemmän ruokavalion kans lohduttautua sillä, että ällö olo ei pääse yllättämään :)

   Toivottavasti flunssa ei pääse selättämään siellä! Täällä kun siitä tuli nyt näköjään ei-toivottu vieras jälleen, ja saas taas nähä mihin saakka viipyy. Grääh!

   Poista
 2. Voih, paranemishalauksia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muruli! ♥ ♥

   Poista
 3. Pikaista paranemista!
  Eväät on kyllä oikein herkulliset :)

  VastaaPoista
 4. Kurjaa luettavaa mutta kauniita kuvia. Parantavia enkeleitä teidän kotiinne :)

  VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥