keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Myrskyää pienesti


Eilen tulikin yllättäen reissu pääkaupunkiseudulle, ja keli oli aika hurja.. Vähän on fiilis samanlainen, kuin tuo keli..

Täällä on menneet viimeiset päivät aika lennossa taas. Tuntuu, että jotenkin ihmeellisesti loppuu päivistä tunnit kesken. Kotia siivoan mennen tullen, aamulla, illalla, päivälläkin, mutta niin vaan ihan on pomminräjähtänyt fiilis täällä jatkuvasti. En ehdi tekemään asioita, joista tykkään. Lapsia saa hoputella kiireessä ja kauppareissu pitää hölköttää kamalaa vauhtia kauppalistaa tankaten. Menisiköhän huominen vähän enemmän rauhaksiin? Sitä toivoessa!

Jotenkin näitä pitäisi jaksaa-asioita on taas päässyt kerääntymään, ja se saa aina mulla pään kiristämään. Pieniä, vähän isompia asioita, tehtäviä, muistettavia, kerääntyy ja kasaantuu ja kohta tuntuukin, että niitä on ihan toivoton, vuorenkorkuinen kasa siinä edessä. Vaikka lähtisi pienesti jostain päästä sitä purkamaan, niin uupumus iskee siinä vaiheessa kun tuntuu, että työkalut loppuu ja siltikin on vaan kaikki kesken ja avoinna.

Aika sekavaaa tekstiä kun ei voi selittää, mikä on homman nimi! Arki ja arjen päälle käsiteltäviä asioita.. Elämä? Noh, jospas huomenna olis jotain normaalimpaa settiä täälläkin ;) Toivotaan, että kevät toisi taas mukanaan värikkäämpiä, iloisempia fiiliksiä, niin kuin sillä on usein tapana. Ja asioilla on tapana järjestyä, konstilla taikka toisella, niin se vaan on.
Syvä hengenveto ja pää tyynyyn. Huomenna on hyvä päivä.
Kiitos kun kävit. 

4 kommenttia:

 1. Tälleen aikuisena tuntuu, että aika menee luvattoman nopeasti eteenpäin. Joinain päivinä tuntuu siltä, että aika menee nopeutettuna ja sitä stressaantuu pelkästä ajatuksesta kun päivän to do-lista vain kasvaa ja kasvaa. Mutta ei ne työt tekemällä lopu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei vaan näköjään lopu! x) Hetkeks kun saa helpotuttua, kun lista lyhenee niin kappas vaan jo on seuraavaa jonossa. Mutta ei se auta kun yrittää ottaa rennommin! Välillä vaan tulee mitta täyteen ja ahdistus kipuaa kattoon, mutta eiköhän sekin taas sieltä laske..

   Poista
 2. Anonyymi2/07/2013

  Katotaa jos viikonloppuna saatais tehtyä yhessä hommia jotka kaipais mahdollisesti useampaa käsiparia :) otetaa hommat vähän leikkimielellä pienten tytöjen kanssa, hehän tykkäävät kovasti olla apuna :)
  Nähää :) ps. äläkä sit ressaa meidän takia, minkään siivoomisien yms kanssa, jookos?
  -P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään sain aika hyvin ruksittua listaa, mutta ei nyt kyllä ihan täytä mun siivouskriteerejä tämä paikka :D

   ♥ ♥ ♥

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥