torstai 14. helmikuuta 2013

Pienesti väriä


Pikku lohtushoppailu on joskus ihan parhautta. 
Pää kivistäen ja silmät ristissä heitetyn lääkäri/apteekki/kauppareissun pelasti kyllä todellakin nuo ihanat vihreät, Kivi ja Kastehelmi. O on ollut kiltti ja tuonut kukkia ja vihreän kynttilän. Mä ostin sen seuraksi lilaa ja keltaista, just sopivasti tuo väriä tänne.
Kyllä jotenkin tosi kivasti piristää harmaata mieltä ja harmaata kotia nämä pienet väripilkut. Kevättä kohti nämä tästä varmaan pääsee vielä lisääntymäänkin, musta tuntuu.. :)

4 kommenttia:

 1. Kastehelmi tuikkukipot ovat kauniita, itsekin omistan pari. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa viikonloppua sinnekin :)

   Poista
 2. Anonyymi7/24/2013

  Hei! Huomasin teillä olevan pöytätasosta nouseva liesituuletin. Se olisi itselläkin toiveissa, oletteko olleet tyytyväisiä? :) Toisaalta, esim asuntomessuilla Majassa ei ilmeisesti ole liesituuletinta ollenkaan korkeamman sisäkaton vuoksi?? Liekö kelpo ratkaisu sekin, ainakin noita aktiivihiilisuodattia toiset moittivat heikoiksi teholtaan.

  Irina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Onhan tuo sen verran mageen näköinen, että pelkästään siksikin jaksan olla siihen tyytyväinen ;) Tosiasiassa siihen hurinaan nähden, millaista täydellä teholla pitää, niin vaikuttaa melko tehottomalta, ei siis ime kaikkia höyryjä sisäänsä. Siispä harvemmin jaksan pitää koko härveliä päällä, meilläkin on katto reilussa kolmessa metrissä, niin ei ne ruuan höyryt jää siihen naamalle :) Majasta en tullut huomanneeksi sitä seikkaa, että puuttuiko se sieltä kokonaan :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥