tiistai 5. helmikuuta 2013

Vihdoin liikkumaan!


Nyt vasta tajuaakin, miten kiukkuinen tyyppi täällä on parit viimeiset viikot sairastuvalla majaillut. Nimittäin eilisiltaisen lenkin jälkeen (7km & -457kcal, heiii ei tuu ikävä! ;)) täällä oli yks aika euforinen ja hyväntuulinen tapaus. Hyvä fiilis jatkui tämänaamuisella punttistreenillä. Ihan soikeena innosta kun vihdoin ja viimein pääsee hikoilemaan! Pääsinpä vihdoin ulkoiluttamaan mun uutta kassiakin ;) Tykkään tuosta kovasti, just niin sopivan kokoinen, että mahtuu isosta pyyhkeestä lähtien väljästi, mutta kuitenkin näppärä kuskata.


Tämmöiset setit maistui puntin jälkeen lounaaksi. Jääkaappi oli ihan tyhjä sen jälkeen kun lapsille lämmitin eiliset keitot, mutta pakkasestahan sai kätevästi keitettyä vähän rehua kananmunan kaveriksi.
Mah-ta-vaaaa päästä taas liikkumaan, aij että!! ♥ Kyllä musta vaan muuten tulee ihan karsea heppu. Innostusta oon täällä sohvanpohjalla niin keräillyt, että eiköhän tästä ihan kiva alkustartti keväälle saada aikaiseksi :)

Seuraavaksi tähän vapaapäivään kauppareissu ja jos sitten sais aikaiseksi alkaa tuota lastenhuonetta laittamaan, eilenhän se sitten jäi...

4 kommenttia:

 1. Hieno treenikassi!
  Täällä urheilu jatkuu 2-5 kerran viikkotahdilla. Kiloja alkupyrähdyksen jälkeen ei ole lähtenyt kuin yhteensä n. 5 (kolmessa viikossa vain kilo lisää), mutta olen innoissani siitäkin jo. :) Punttitreeni tuntuu vaan jotenkin niin hyvältä ja kevyempi ruoka saa olon jaksavaisemmaksi.
  Kiva, että sielläkin ollaan jo parannuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvältä kuulostaa sun meno! :) Itse pyrin aikalailla samaan, liikuntaa joka väliin kun ehtii (käytännössä juurikin noin 4 kertaa viikossa olis ihana päästä liikkumaan jossain muodossa) ja parempaa, terveellisempää, vihannespitoisempaa ruokaa, nam! :) Herkkuja ei onneksi tee edes tähän saumaan mieli, ettei tarvi semmosen kanssa tapella (yleensä tarvitsee! :S), kun motivaatio on aikas korkeella. Nyt vaan sama meno sit toivottavasti jatkuu ja jatkuu vaan ;) 5 kiloa on tosi kivasti, odotan, että pääsen mäkin niihin tuloksiin! :))

   Poista
 2. Mää odotan kans niiiiiiiin paljon, että pääsen liikkumaan kunhan ollaan terveitä! Oikei palan halusta rääkätä itteeni kunnon jumpalla! :D Ja latasin kännykkään jonku sovelluksenki, jos vaikka lähtee lenkille, niin näkee matkan, keston, kalorikulutuksen ym.. eli senkin kokeilua mää odotan kovasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama himoa mä täällä keräilin kun pari viikkoa olin poissa pelistä (tai koko talven oikeastaan hmmmm), niin kyllä toimii! :D Toivottavasti pääset pian treenaan :)
   Mulla on puhelimessa ilmanen Sports Tracker, tykkään siitä tosi paljon. Puristaa viimesetki mehut irti kun ei vaan voi liian huonoilla tuloksilla lopettaa, tai tekee mieli saada kivemmat lukemat tauluun! ;)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥