sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Aika läjä vanhoja lemppareita

Menee nämä päivät kyllä aika vauhdilla, huih! Niin paljon tapahtumaa, mietittävää, muistettavaa... :)
Kamera on ollut kaapissa ihan unohduksissa ja kotonakin ollaan käyty vaan pyörähtämässä. Siispä tänään paluuta taaksepäin, lemppareihin, joista suurin osa on täällä joskus vilahtanutkin. Kuvissa on muistot, pystyy palaamaan niihin hetkiin ja tunteisiin.. 


Tänään pyörähdettiin Naantalin seudulla, ja voi miten harmitti kotiin unohtunut kamera, niin upeat olivat maisemat! Sinne pitää päästä kyllä kesällä fiilistelemään, ehdottomasti!

Kivoilla mielin uuteen viikkoon :)

14 kommenttia:

 1. Älyttömän ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! ♥

   Poista
 2. Ihania kuvia.. tulispa kesä pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :) Voi niinpä, tosi kovin odotetaan kesää täälläkin.. Tai ainaskin lämpimämpiä kelejä näin alkuun! Ihanaa, että kesä on vielä edessäpäin..

   Poista
 3. Niin upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Emilia! ♥

   Poista
 4. Aivan yli ihania kuvia <3 ja niin kauniita naisia kuvissa näkyy!!

  Täällä kesää kans odotetaan niin kovasti!!!!!!!! Tulis jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, voi kiitos Suvi!! ♥ Sulla on aina niin ihania viestejä, voi että :>
   Miten ihanan helppoa kaikki onkaan kesällä, saa haudata haalarit ja pipot ja villasukat jajaja kaikki muutkin vermeet johonkin niin kauas, että! Grillata ja olla pihalla vaan, lapset saa riehua ittensä väsyksiin nurtsilla, hiekkalaatikolla ja keinussa.. :)

   Poista
 5. Anonyymi3/25/2013

  Tosi ihania kuvia! Elämän makuisia sanoisin :)
  Mitä kuvista näkee teitä tuntematta, niin näyttää että isompi lapsi on hyvin äitinsä näköinen ja nuoremmassa on paljon isäänsä, tulkitsinko oikein? :)

  Ihana kun teillä on tytöt pienellä ikäerolla. Meillä on yksi lapsi, pian 6-vuotias. Toista ei yrityksistä huolimatta ole tullut. Tämä välillä surettaa kun itsekin tietää kuinka tärkeitä ihmissuhteita sisarussuhteet ovat, mutta elämä ei aina mene niin kuin suunnittelee. Meillä onneksi on siskollani vuotta vanhempi tyttö ja ollaan tosi paljon tekemisissä. Eihän se sama ole, mutta on se kuitenkin ehkä eri kuin pelkästään hyvä kaveri :)

  Mukavaa kesän odottelua teille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta viestistä! :)
   Aika hassua, että vaikka meistä vanhemmista on täällä aika vähän kuvia niin ihan oikein huomasit, isompi on tosiaan tosi paljon mun näköinen ja pienempi ihan isänsä! :)

   Sitä on kyllä tosi kiitollinen, että sisarukset saivat toisensa täällä, ja onkin kurja lukea toteutumattomista toiveista. Toivottavasti voin lohduttaa edes vähän sillä, että vaikka minulla rakas veli onkin, niin serkut on olleet kyllä koko elämän varmasti lähes yhtä rakkaita ja tuntuneet yhtä läheisiltä ja tärkeiltä. Ettei sen onneksi aina tarvitse olla sisarus sen supertärkeän ja rakkaan.. :) Kun lapsi vaan tuntee olevansa rakastettu ja tärkeä, ja ystäviäkin on, niin luulen, että kaikki on tosi hyvin ♥

   Sinne kans iloista kevättä :)

   Poista
 6. Anonyymi3/25/2013

  Siis niiiin ihania, rakkaita kuvia ---- tai paremminkin: ihania kuvia, joissa rakkaita ihmisiä, oijoi! <3 :)
  -P

  VastaaPoista
 7. Wau! Upeita kuvia, ihania muistoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Maria! ♥

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥