sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Jos rakennettaisiin...

Fiilistelyyn ja inspikseen. 
Millaista tunnelmaa voisi olla seuraavassa kodissa...

 Gloriakeittiö
 Ikea
 Parketit erikoisparketti.fi
Gloriakeittiö
 Ikea
Uunisepät
Lautaseinä ♥ ♥ Puustelli

10 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania tunnelmia!!! :) valoisia ja rauhallisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, semmoisia olis haaveissa kyllä! Jännä, miten voi maku muutta lyhyessä ajassa..:o

   Poista
 3. Anonyymi3/11/2013

  Kaikki kuvat kauniita. Mutta erityisesti tykkään noista kolmos kuva/kuvien laminaateista.
  Näin yks päivä jossain sisustuslehdessä, et oli laitettu kapeeta laminaattia poikittaissuunnassa seinään. Oli tosi hyvän näköinen... tosin se oli tummempaa laminaattia, mut tuo vaalee ois varmaan vielä kauniinpaa :)
  -P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin noista pehmeensävysistä lattiamateriaaleista kans kovasti (noi on itseasias parkettia :)), jotain tuommosta lämmintä olis ihana päästä kokeilemaan vielä joskus omaan kotiin! Valkoista lautaa haluaisin seinään, oli haaveena jo tähän kotiin, mutta tää lähti niin modernille linjalle, että hylättiin se.. Mutta oispa niin ihana kun pääsis suunnittelemaan kotia pehmeämmillä elementeillä!! ♥

   Poista
 4. Anonyymi3/11/2013

  Moi!
  Käytiin juur tänään valitsemassa tulevaan taloon takkaa Uunisepiltä. Meillä on nykyään mustaa, mustaa ja vielä vähän tummaa, ja uuteen taloon meille onkin tulossa vaaleeta. Ihasteltiin eri takkoja, ja nyt meillä onkin kaksi Uuniseppien vaihtoehtoa, toinen tuolla korkealla kolme"osaisella" puulokerolla, ja toinen leveämpi vaihtoehto korkeakiiltovalkoisella kaakelilla. Katsellessamme eri kaakelivaihtoehtoja, mainitsi myyjä tuosta mustasta kiiltävästä kaakelista sen näyttävän erityisesti talvella enemmän tumman siniseltä, kuin mustalta. Samoin käy, jos läheisyydessä on vähääkään siniseen taittavaa led-valoa. Ajattelin vain kertoa, kun huomasin nuo takan kuvat :)

  Terkuin,
  TuiTui

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiks TuiTui ja kiitos viestistä! :) Uunisepillä näyttäis kyllä pikaisen selaamisen perusteella olevan tosi tyylikkäitä takkoja, varmaan sinnekin kotiin saadaan ihana semmoinen :)
   Nuo mun oli vaan tuommosia lähinnä inspiskuvia, ja valikoitui mukaan pääasiassa noiden puulokeroiden vuoksi, niistä kun tykkään kovasti :) Valkoinen takka olis varmaan se varmasti nappiin menevä, raikas ja helppo valinta :) Saas nähdä.. Sinne asti on kyllä piiiitkä matka, että me päästäisiin takkaa valitsemaan.. Mut haaveilu on aina kivaa ;) Onnea teidän projektiin!

   Poista
 5. Meillä taitaakin olla uudessa kodissa tuo ensimmäinen parketti. Paradorin valkomattalakattua, eikö? Se on tosi kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotakin Paradorin matskuja ne oli, tarkempia nimiä ei jäänyt mieleen, mutta mielettömän upeita on! Kävin kurkkailemassa teidän projektia, niin aivan ihanalle näyttää!! ♥

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥