tiistai 19. maaliskuuta 2013

Keltainen jakkara & tytöt

Ihan vastustamattoman ihanan keltainen jakkara oli ilmaantunut Askoon, enkä vaan voinut välttyä kantamasta sitä kotiin. Ja nyt sille oliskin vaikka miten monta sijoituspaikkaa, vaikkakin parasta käyttöä sille keksii tytöt leikeissään mm. koirankoppina ja temppuratana. Tästä tuli ihan meidän lemppari.


Väriterapiaa, voi kyllä kiitos :) Terassikelejä, grillausta ja auringosta nautiskelua kirja kädessä, tai kasaa ystäviä koolla, niitäpä tässä odotellessa.... ♥ Kevät- ja kesätouhuilut tuntuu olevan ihan lähellä, niin lupaavasti on tänäänkin aurinko hellinyt ja sulatellut lumia, mahtavaa!

12 kommenttia:

 1. Anonyymi3/19/2013

  Voi kun Helmi näyttää jo isolta! Voisivat olla kaksoset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Helmi onkin juu kasvanut kovasti, ja on siskoaan "rotevampi" tapaus :)

   Poista
 2. Ihana! Ja nuo tytöt <3 Aina kun täällä käyn, fiilistelen millaista meillä on sitten kun tytöt ovat isompia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen aika tuossa sisarussuhteessa tuntuu jotenkin niin erityiseltä, ainakin tähän vaikuttavaan lähes viiteen & kolmeen ikävuoteen asti katsottuna :) Tyttöjen ollessa ihan pieniä oli omat plussat ja miinuksensa, nyt on taas ihan erilaista arki. Kuvioista jää paljon, mutta tulee taas uutta tilalle. Ihan älyttömän iloinen olen joka tapauksessa, että niillä on toisensa ♥

   Poista
 3. Anonyymi3/19/2013

  Nii-i, oon samaa mieltä Rebecca R:n kanssa, et tytöt ovat nyt nin saman kokoisia, et vois luulla hyvinkin kaksosiksi :) Ihan juttu, että heillä on leikkikaveri "omasta takaa" :D
  -P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä kiva, että lähestulkoon aina on kaveri siinä menossa mukana, ovat oma tiimi! :D

   Poista
 4. Mun täytyy tulla kans kommentoimaan, että minäkin aina ilolla katselen kuvista tyttöjen puuhia. Meillä tytöt on 04/11 ja 10/12 joten varmaankin aika samanlaista menoa on luvassa. Kiva muutenkin lukea sun juttuja! Arvaa haluatko mäkin nyt väriterapiaa meille. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, teillä on siellä ihanat pienet! ♥ Onhan se elämä jotenkin aina vähän erilaista, kun vertaa että lapset on ihan pieniä, tai sitten jo vähän isompia.. Puolensa kaikessa :)
   Ja kiitos kivasta viestistä! :))

   Poista
 5. Mäkin aina seurailen kun meillä on tytöt '09 ja '10 just 1v 6kk ikäerolla, että miten se elämä helpottuu ja on niin erilaista jo vuodenkin päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännästi kyllä kun vuosi tai joskus puolikaskin vaikuttaa jo kovasti elämään lasten kanssa. Ihan mielettömän kivaa on kyllä nyt, kun tappelut vähenee koko ajan ja näistä alkaa tulla jo tosi hyvät leikkitoverit, ei päivässä enää montaa erimielisyyttä tarvii selvitellä :)

   Poista
 6. Upea jakkara! Olen aina ihaillut (suolaisen hintaisia) Ornamon Poni-penkkejä. Tämä Askon jakkara on vaan paremman värinen ja muutoinkin sopivamman kokoinen! :) P.S Siskokset on niin samannäköiset. Kaksi marjaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on ältsin ihana, mä aloin jo himoita vihreetäkin versiota :D Eikä oo kamalan hintanenkaan, varsinkaan jos yhdistää aika usein tulevia alennuskuponkeja tai ale-päiviä :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥