keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kotona


Tämmöisiä leikkejä täällä tänään.. Sairaslomalla tämä päivä, ja sitten onkin muuten vaan vapaata, viikonloppuna jatkuu vasta työt. Tässähän kerkee tulla töihin jo ikävä! Ehkä ihan positiivista, että työ on niin mieleistä, että sinne pääsemistä oikein odottaa.. ;) Harmittaa todella nämä ainaiset sairastelut ja saikkuilut! Tänään näyttäisi onneksi kuitenkin paremmalta, mä alan toipua itselle viimeyönä iskeneestä vatsaflunssasta ja Liljakin on kuumeeton... Toivon kovasti, että kamala sairastelukierre hellittäisi hetkeksi!

Tänäänpä siis ohjelmistossa aika rentoa olemista vaan.. Tytöt touhuaa ihanasti, lauleskelee ja höpöttää tuossa vieressä ♥ ja mun tehtävälistani on nyt lähinnä valintoja siitä, että laittaisko boxin pyörimään vai ottaisko lehden käteen.. :) (Ja taltutan jollain konstilla tuon jatkuvasti päässä narisevan "pitäis sitä ja tuota"-äänen..!) Ehkä meen pötköileen tuohon lattialle leikki-intoilua katsomaan.. Itse oon kamalan huono leikkimään, mutta onneks mulla ei koskaan oo mitään suurta roolia niissä... ;)

Mukilliset kuumaa kaakaota nyt meille, leppoisaa päivää sinnekin!

12 kommenttia:

 1. Anonyymi3/13/2013

  Oi teidät lapset tuntuu leikkivän niin sovussa aina:). Riitelevätkö miten? Paljonko teillä ikäero? Meillä ikäero 1v9kk ja pienempi täytti just 2v ja eivät leiki sovussa yhtään:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä täälläkin tapellaan ja riidellään! :) Ihan joka päivä tulee kahnausta jostain asiasta, silloin lentää lelut, kiljutaan ja kopsautellaan toista :/ Mutta musta tuntuu, että tosi paljon vähentynyt, mitä enemmän ikää on tullut (pikkusisko ei enää pilaa kaikkia leikkejä tms) Tytöt on nyt pikkasta vajaa 5 ja 3v, ikäeroa on 1v7kk. Yhteisiä sopuisia leikkejä alkaa olla tosi paljon, ja yhdessä viihtyvät pitkäänkin, ihanan hermojalepuuttavaa kyllä. Ja aina melkein pitää saada leikkiä yhdessä ja samaa leikkiä, vaikka erimielisyyttä sitten tuliskin, hassua :)

   Kyllä vamasti aika auttaa ja tuo sopua sinnekin :)

   Poista
 2. Ihana blogi! :)

  http://perintopesa73.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! ♥
   Ja kiva kun linkkasit omaankin blogiin, tuun kurkkaamaan! Teidän treeniblogista sainkin jo kaverilta suositukset Facessa! ;))

   Poista
 3. Aivan ihania ja elämänmakuisia nämä sinun kuvat <3
  Toivottavasti tosiaan sairastelukierre nyt alkaa helpottaa siellä! :)

  http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos paljon littleB! ♥ ♥
   Mäkin kyllä toivon nyt kovasti, että saatais olla hetki taudeilta rauhassa! :)

   Poista
 4. Näitä kuviasi ei voi kuin ihailla.. :) Sinulla on kaunis oma persoonallinen tyyli niissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että miten ihana viesti, niin kiva alku päivälle oli saada tämmöistä lukea, kiitos paljon! ♥ ♥

   Poista
 5. Anonyymi3/21/2013

  huippuja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenna! :))

   Poista
 6. Äh, talokuume vaan kasvaa kun kattelen näitä sun kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, hassua kyllä niin on mullakin tosi kova talokuume! x) Mielessä kaikkia, mitä voisi tehdä eri tavalla ja kokeilla.. Eri tyyppistä, nykyistä pienempää pohjaa olisi haaveissa.. Semmoista kotoisaa, lämpimämpää tyyliä... :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥