maanantai 11. maaliskuuta 2013

Sairastupa jälleen...

Helmille täällä sattuu ja tapahtuu.. Riepu sairastui tosiaan vatsatautiin torstaina niinkuin kertoilinkin (oksensi lelukauppaan perhepäivähoitajan hoivissa; kukat on ostettuna sekä kultaiselle puodinpitäjälle, joka oli avustanut siivouksissa, että hoitajallemme kans). Jollain ihmeen kaupalla ollaan vielä me aikuiset selvitty sairastumatta! Eilen sitten pieni jotenkin kaatui eteisen laattalattialla niin, että satutti kovasti kätensä. Oli niin kovin kipeä, että lähdettiin päivystykseen, ja siellä saatiinkin useampi tunti viettää, phuhhh. Onneksi käsikin on nyt ihan kunnossa, eikä sen pahempaa käynyt!
Tänään oli sitten Liljan vuoro sairastua, ja pääsenkin tästä lakanapyykille. Mulla on nykyisin tapana siivoilla enemmän viikonloppuisin ja pestä pyykkikorit tyhjiksi, niin tein tänäkin viikonloppuna, nyt on vaan nuo lakanat sitten.. Vielä listalta pitäisi saada ruksittua myös lattianpesu pois, musta se on se rasittavin puuha ehdottomasti :P


Onhan niitä toki suurempiakin huolia kuin tämmöiset sairastelut, mutta kyllä hajottaa ihan sujuvasti kupolia tämmöisetkin, kun sovitut kivat jää kuukaudesta toiseen ja täällä omien seinien sisällä saa majailla viikosta seuraavaan, töissä ehkä välillä pyörähtää. Harmitus! Tule siis kevät, tule... Lämpimiä säitä ja terveitä, huolettomia päiviä odotellen, toivottavasti iloisemmalla mielellä taas pian.

14 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista toivottelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marru :)

   Poista
 2. Pikaisia paranemisia teille sinne! <3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/11/2013

  Teilä tuntuu tautia riittävän..:/ syötätkö lapsille maitohappobakteereja? meillä päivittäisessä käytössä, yks lapsista on säästynyt taudilta kokonaan ja muutenkin on oltu tosi terveinä..:) Luontaistuotekaupan diarrexia suosittelen.. Paranemisia..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ollut kyllä ihan hurja talvi, ei koskaan ole tämmöistä sairastelukierrettä ollut :/ En ole noita antanut, mutta pitääpä kokeilla, jos auttaisi.. Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 4. Nyt on kyllä niin paljon tauteja liikkeellä, ettei mikään ihmekkään, että tämän tästä sairastetaan! Meillä on kans aika hyvin mennyt alkuvuosi sairastellessa, Helmi onneksi säästynyt aina :) meillä ei koskaa ole oltu näin usein kipeenä...

  Paranemisia sinne jälleen :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan älytöntä, miten voikin olla tämmöinen kierre päällä! Terveyskeskuksessa ollaan käyty niin monta kertaa, etten edes muista.. Joskus vielä sain kehuskella, etten edes muista koska tytöt olis olleet kipeänä, hohhoi! Onnellinen kun saat olla lasten kans vielä kotona, mua stressaa aina ihan mielettömästi kun pitää taas kerran ilmoittaa töihin olevansa poissa ja sitten raahautua kipeän konkkaronkan kanssa sitä poissaolotodistusta hakemaan phuhhuh!

   Kiitos ♥

   Poista
  2. Sama, aina on saanut oikein miettiä, että koskahan on viimeksi oltu kipeenä, mutta nyt saa miettiä, että koska on oltu terveenä :D nyt on kyl oltu kunnos kaikki yhtä aikaa *kop,kop* :)
   Joo, onneksi saa olla kotosalla vielä, sillä tiedän tuon tunteen, kun pitää olla töistä pois, mulle jopa oli ihan päivänkin poissaolo kamalan vaikiaa ja todella harvoin poissa olin..
   Mutta eiköhän ne siellä töissä ymmärrä, kun on kerta pieniä lapsia ja että he myös sairastelevat, varsinkin tälläisenä aikana :)
   Että ala pode huonoa omaa tuntoa siitä, että hoidat kipeitä lapsiasi kotona! <3

   Poista
  3. Viikonloppuna oli vatsatauti, mikä jatkui Liljalla suoraan tänään korkealla kuumeella ja nuhalla, siis uskomatonta?! Miten me muka edes keretään käydä missään niitä tauteja hakemassa! Phuuuuuuuhhhhh.... Käsiä pese(tä)n aina ja yritän antaa terveellistä sapuskaa ja vitamiineja. Mutta eipä näköjään riitä, huomenna painelen kyllä apteekkiin hakemaan niitä maitohappobakteereita, mistä tuossa yllä sain suosituksen, ja kunnon vitamiineja kans. Ja ehkä kiukuissani desinfioin koko kämpän ;P
   Huomisesta tuli siis jälleen sairaslomapäivä :(

   Poista
 5. Meillä on kanssa sairasteltu täällä se kolme kuukautta, joten tiedän hyvin tunteen... Voimia ja tsempit teille! Toivotaan että se kevätaurinko toisi teille ja meille parempia vointeja ja mieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Omppunen! Kävinkin lukemassa, että teilläkin sairastelut jatkuu, voi että! Joululomilla lähti täälläki ralli käyntiin, eikä montaa tervettä päivää oo sen jälkeen näkyny itsellä tai ipanoilla, niin tuskastuttavaa kyllä!! :S
   Kevääseen siis! ♥

   Poista
 6. Anonyymi3/13/2013

  Tuttua meille kanssa nuo sairastelut :(
  Päiväkodissa olo varmasti vaikuttaa meidänkin tyttöön. D-vitamiinia ja maitohappobakteereita annan minäkin, tiedä sitten onko vaikutusta.

  Me ollaan tehty poissaolojen kanssa niin, että ollaan aina "sairaus kerrallaan" vuorotellen miehen kanssa pois töistä, niin ainakin tuntuu että ei tule ihan niin usein oltua pois.

  Olisko teilläkin vaikuttanut ihan vaan se, että kun lapset on aloittaneet siellä hoidossa, että nyt on sitten useammin kipeänä?

  JOka tapauksessa paranemisia sinne kovasti!!

  terv. Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä Marika :)
   Se voi olla, että hoitopaikan aloittaminen on saanu kierrettä aikseksi, toisaalta siellä hoidossa on tyttöjen lisäksi vaan 2 lasta, että kuinka paljon oikein sieltäkään voisi muka tulla :S Eikä hirveesti muuallakaan käydä, harrastuksissa tms, mutta ehkä riittää se kauppareissu niin seuraava tauti alkaa, huoh!
   Meilläkin on silloin tällöin myös mies kotona lasten kanssa, taloudellisesti olis vaan huomattavasti kannattavampaa mun olla aina kotona :/

   Kiitos paljon, sinne kans terveitä päiviä toivottelen! :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥