maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ihan arkea vaan


Päivät menee niin vauhdilla, mutta rennommalla ja leppoisammalla asenteella on mukava olla. Hyvät yöunet vaikuttaa kyllä kaikkeen! Täällä ei sen kummempia tähän iltaan, kattellaan lasten kanssa leffaa ja ollaan vaan. Mukavasti vapaapäiviä olisi tälle viikolle tiedossa, ja vähän kesälomasuunnitelmiakin ajatuksissa. Ensimmäinen pätkä olisi jo ensi kuun lopulla, iiks! 
Kauppareissulta lähti uusi boxi mukaan, rauhallisia loppuiltoja odotellessa. 

Hyvää viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Pitkät ja hyvät yöunet ovat kyllä hyvän elämän edellytys :) Niillä pääsee piiiiitkälle. Ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä ihan ehdottomasti! Ilman kunnon unia alkaa kaikki näyttää pian aikalailla harmaalle ja synkälle..
   Oikein kivaa viikkoa sinnekin SatuMaria :)

   Poista
 2. Anonyymi4/16/2013

  Hei!

  Saako kysyä minnekkä suuntaan aiotte kesälomareissulle? Ihan siis vaan vinkiksi meidän perheelle :)

  Me tehdään pieni parin yön reissu Kalajolle (tänäkin vuonna :D). Sanon aina että jos kelit on hyvät, niin se on hyvä "köyhän miehen etelänreissu". Toista muutaman yön reissua ajateltiin Turun saaristoon, jossa ei ole koskaan tullut käytyä mutta olisi varmasti kaunis maisemiltaan :)

  Tuntuu että se loman suunnitteleminen on vähintään yhtä tärkeää kuin itse loma :)

  terv. Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Loppukesän kesälomapätkä menee varmaan aika pitkälti Lapissa miehen kotipaikkakunnalla ja ehkä toivon mukaan muutaman päivän sukulaismökilläkin. Tämä ensimmäinen pätkä on enemmän auki, yksi tyttöjen Tallinnan-viikonloppu tuli varattua hih :) Me oltiin vasta Turun suunnilla ja sinne olis täälläkin toive päästä lomille perheen kanssa pariksi päiväksi! Hauska sattuma :) Siellä tosiaan on kaunista! Oltiin Radisson Blu-hotellissa, josta tykättiin kovasti, se voisi olla vaihtoehto tälläkin kertaa.. Pari vuorokautta eri maisemissa, ilman että tarvitsee kokata kertaakaan! ;) Ja kai sitä Muumimaailmaakin pitää käydä kurkkaamassa :) Mutta voi että, ei kahteen osaan jaetussa lomassa niin kovin ehdikään! Rannalle ja Linnanmäelle kun pääsis, ja sais viettää muutaman rennon kotipihapäivänkin grillaten ja chillaten tänä kesänä, siinäpä niitä olisi toiveita.. :)

   Poista
 3. Anonyymi4/16/2013

  Hei kiitos Turun suunnan hotellivinkistä :)
  Se voisi olla meillekin hyvä vaihtoehto. Siitä voisi sitten tehdä päiväseltään maisemien ihastelureissuja sinne Turun saaristoon.
  Mökkimajoitus olisi toisaalta sekin kovin houkutteleva... mutta täytynee alkaa surffailla vielä lisää netissä josko sieltä joku kiva majapaikka löytyisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja kesänsuunnittelutuokioita sinne! :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥