maanantai 8. huhtikuuta 2013

Uuteen viikkoon

Jälleen yksi iltavuoroa edeltävä rauhallinen aamupäivä. Kun tuntuu, että kaikki on hyvin nyt ja tässä. Kotityöt on reilassa, hetki aikaa olla ja mukavaa päästä vähän töihinkin tuulettumaan kohtapuoliin.. Mulle ainaiselle stressaajalle ja huolehtijalle on outoa tilanne, ettei tarvitse huolia mistään, ainut mitä ajattelen, että olispa kukkia! Että tällaistakin voi olla.. On sen eteen kyllä tehty töitäkin; vanhoja huonoja ajatus- ja toimintamalleja on pistetty roskakoriin ihan urakalla.. Aurinko pilkottelee pilvien takaa ja toivottavasti sulattaa eilen sataneet lumet pois, tytöt leikkii innoissaan prinsessoja ja minä vaan olen ja ihmettelen.


Masennus tai uupumus on tosi tylsä kaveri, kun se vie ilon ja innostuksen kaikesta, oikeastaan värit elämästä. Sen hellitettyä on mahtavaa huomata, miten elämä onkin ihan mahdollisuuksia täynnä! Haaveita alkaa taas heräillä, mitä kaikkea sitä voisikaan tehdä ja minne mennä, kaikki tuntuu mahdolliselta. Elämä tuntuu innostavalle, hauskalle, älyttömän mielenkiintoiselle. Alkava kevät ja kesän odotus ei voisi tuntua paremmalta! :)

Rauhallista viikon alkua, muistetaan pitää itsestämme huolta! ♥

11 kommenttia:

 1. Upea takka teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :) Sillä lämmitellään nyt kovasti, voi kun olis vielä varaava! Takkatuli on kyllä ihanaa, rauhoittavaa..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Samoin myös sinne! ♥

   Poista
 3. Sulle on tunnustus mun blogissa! :)

  http://myttyjamamma.blogspot.fi/2013/04/new-blog-love.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Maiju! :)

   Poista
 4. Moikka! Löysin ensimmäistä kertaa blogiisi. Ihania juttuja täällä ja kaunis koti teillä. Saanko kysyä mikä tuo teidän valkoinen lattia on? Mistä se on hankittu?
  t. Yksi valkoisesta lattiasta haaveileva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiks Salla, lämpimästi tervetuloa! :) Ja kiitos! Lattia on Paradorin, erikoisparketin kautta netistä tilattu, elikkä siis tämä:

   http://www.erikoisparketti.fi/PARADOR-Trendtime-4-Valkoinen---marmorirakenne-laminaatti.html

   Poista
 5. Anonyymi4/09/2013

  Ihana tuo teidän takka, takkatuli on jotain niin kaunista. Mutta siis eikö se olekaan varaava?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on kiertoilmatakka, eli lämmittää kyllä, sillä ollaan kovasti kotia lämmitetty nyt talvella, mutta varaava varmaan lämmittäisi paremmin?

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥