tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kipeänä


Voi että, viime yönä se vatsatauti sitten iski tyttöihinkin.... Omaa vuoroa odotellessa :S Neljän seinän sisällä siispä kökötetään jälleen ja taas kerran. Kyllä vie kovasti voimia nämä ainaiset sairastelut, ja saa kyllä totisesti mielen matalalle. Lakanapyykit pyörii, kämppä on taas siivottu ja kyllä mua tylsistyttää ja harmittaa tosiaan. Niin innoissani olin reippaammasta arjesta, ja kevääntulosta, jotta saataisiin kuluttaa energiat pihalla ja lenkillä, touhuta yhdessä kaikenlaista mukavaa. Onkohan meillä tänä vuonna oikeasti ollut viikkoakaan niin, ettei jollain vähintäänkin nenä vuotaisi tai jotain muuta rasittavaa. Ja kivat suunnitelmat saa yksi toisensa jälkeen perua, se harmittaa eniten!
Nyt vaan sitten pitäisi kehitellä ideoita, mitä voisi täällä kotona puuhastella ja kuluttaa aikaa jotenkin... Phuhhuh. Ehkä leivon tuosta ihanasta Suklaakirjasta jotain todella suklaista herkkua ja raivaan lastenhuoneen viimeisen päälle.. Lepään ja toljotan vanhoja boxeja..

6 kommenttia:

 1. Teillä on kyllä sairastettu oikein urakalla! Voi vaan olla onnellinen, että meillä on säästytty muutamalla kuumeella ja nuhalla sekä yhdellä mahataudilla, joka meni lapsella ohi yhdellä oksennuksella. Rankkaahan se on tuommoinen, kun pitää sitten miettiä järkevää tekemistä sisällä, kun olisi niin kiva ulkoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä juu meinaa välillä pää räjähtää, kun taas odottelee seuraava tauti iskemistään. Enkä tosiaan kaikkia tänne edes kirjaa, varsinkaan niitä omalle kohdalle sattuneita. Onnelliset, kun olette päässeet niin vähällä! Meilläkin tämä on eka talvi kun vastustuskyvystä ole tietoakaan.

   Poista
 2. Anonyymi4/23/2013

  Harmillista :(
  Yllättävän pitkä itämisaika, kun nyt vasta sairastuivat!?!
  Toivotaan todella et tulis nyt keväällä ja kesällä piiiiiitkä terveiden viikkojen jakso vaihteeksi :)
  -P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisi tosiaan tulla välillä terveitäkin viikkoja, kyllä kiitos!! Helmi on täällä ihan kuumeisena, onneksi sentään on vapaapäiviä tässä, levätään kotona jälleen..

   Poista
 3. Paranemista ja jaksamista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Sarita! ♥ ♥

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥