keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Koti arkena

Haaste alunperin Irinan White & Fresh-blogista, mulle sen heitti Nordland 146 ja Vaaleansininen uni.

Mä olen tosi innokas paikkojen järkkäilijä, rakastan kun on siistiä. Mutta ihan mahdottomuus olisi ainakin meillä yhdistää lapset, elämä, leikki, työt, vapaa-aika, lepo ja vaikka vähän väsymyskin silloin tällöin, siihen pakettiin, että aina olisi siistiä, kaikki ojennuksessa ja roskat imuroituna. Reilu vuosi sitten testasin olla päivän siivoamatta. Silloin näytti tältä:


No sitten kuvaa eiliseltä aamupäivältä, edellisiltana ja aamullakin vähän vielä oli siis normaaliin tapaan siivoiltu.. Tykkään rauhallisista iltavuoron aamuista kotona niin kovin, silloin kerkee laittaa ne pyykit ja tiskit, sekä myös hiukkasen relaamaan, vaikka boxin parissa..


Kaksi kohtaa meidän kotona, minne kaaos aina ja jatkuvasti pääsee ilmaantumaan on vaatehuone ja lastenhuone. Nämäkin huoneet oli siivottu ihan vasta, joten normaalikaaosta ei vielä ollut päässyt muodostumaan. Reissussa kun oltiin, niin kassit puretaan paikalleen ehkä sitten...joskus. Inspiraation yllättäessä :) Lastenhuonetta järjestän tai järjestetään tyttöjen kanssa yhdessä muutaman päivän välein, ei siis tosiaan joka päivä.


Iltavuorosta ruokakassien kanssa kotiuduttuani näytti sitten tältä.. O oli tällä kertaa saanut ohjeistuksen, että siivota ei tarvitse, ettei päässyt yllättämään :) Normaalisti kyllä komentaa vähintään tytöt heittämään haalarit kaappiin ja muutoinkin järjestys voi olla vähän mukavampi kuin näin. Tältä yleensä näyttää kun kiire pääsee yllättämään ja kukaan ei ehdi tavaroita korjata paikalleen. Kyllä meidän tyttöjä ainakin saa pyytää, ohjeistaa ja muistuttaa vielä ihan jokaisesta lelusta, kiposta, kupista ja vaatteesta, jonka haluaa paikalleen menevän. Phuh!


Ja sitten kun alan nälkäisenä kokkaamaan, niin kyllähän se kaaos sinne keittiöön pääsee iskemään, kun tekee mieli vaan päästä äkkiä istumaan pöytään ruuan kanssa :)


Puolisen tuntia meni loppuillasta vielä, että sain taas oleskelutiloissa tavarat paikalleen. Muut huoneet sai olla miten oli, mä tartuin mieluummin kirjaan :)
Ehkä mä vielä joku päivä otan kuvan siitä normaalista arkirealismista lastenhuoneessa tai vaikka siellä vaatehuoneessakin, nämä tuntui niin pliisuilta ;P

Edit. Unohdinpas pistää haasteen kiertoon, laitetaan Elämän pieniä tähtiä-blogiin ja Everything grows with love-blogiin! :)

Tosi kivaa keskiviikon jatkoa! ♥

6 kommenttia:

 1. Ihanaa arkea!Kiitos kun tartuit haasteeseen :) mä olen myös sellainen siivoilija, kokoajan tulee järkättyä jotain kotona - pahin on tulla kotiin töistä ja huomata että kaaos vastassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Niinhän on edes jotain toivoa saada koti pysymään jotenkuten reilassa, jos mennen tullen kaappailee niitä väärässä paikassa seilaavia tavaroita mukaansa.. Täällä voi hiukkasen kiukuttaa jos aamupäivällä on nätisti kaikki hinkannut ja järkännyt, ja oven avatessa alkuillasta vastassa on ihan pommi, kun muu perhe on kotiutunut vähän aiemmin! :D Mutta onneks ei oo niin vakavaa.. :)

   Poista
 2. Ihana postaus! Niin realistinen ja aito, tuli hymy huulille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos Jenna! :D On ainakin realismia, saan päänsäryn näistä kuvista! x)

   Poista
 3. Kiva, kun tartuit haasteeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos alkuperäiselle keksijälle, tosi hauska haaste ja kiva, että moni on lähtenyt mukaan, hupaisaa kattella muidenki kotona oikeeta arkea :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥