lauantai 20. huhtikuuta 2013

Kotimaisemissa


Lumi sulaa vihdoin pihasta, ja heti tulvii mieleen edelliskesänä kypsyteltyjä pihanlaittohaaveita. Tuon reppanan risuaidan viereen olisi makeeta saada kunnon korkeahko lauta-aita, jotta saisi olla naapureilta rauhassa. Pihan etupuolelle matalampaa aitaa tai tuijarivistö, toiselle puolelle takapihaa parit omenapuun alut ja vähän lisää tuija-aitaa. Terassin ympäri sirompaa rimoitusta, jonnekin vähän kukkapenkkiäkin ehkä. Talon numero pitäisi saada kaupasta seinään ja jos ovikellonkin hommaisi vihdoin! Leikkimökki olisi maalattava ja maalattavaa löytyy talostakin vielä. Odotan innolla näitä kesähommia, vaikka tietysti nähtäväksi jää, mihin asti resurssit riittää tätä pihaa laitella.


Pikkumimmit rakastaa pyöräilyä, ja jaksaakin jo yllättävän reippaita lenkkejä tehdä. Musta on ihana kierrellä täällä katuja ristiin rastiin, ihailla kauniita taloja ja pihoja.
Tämmöistä leppoisaa tähän lauantaihin.. 
Vielä ei enempää potilaita näkyvissä, vain jätskiä ja lempisarjoja ;)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Asuttepa kauniin metsän äärellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi :) Juu tuo metsä onkin ihan parhaita juttuja täällä, siellä on leikkipuisto metsän keskellä ja monta kilometriä pururataa, jossa juosta ♥

      Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥