keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Pihanlaittoinnostusta


Suunnattomaan suureen pihanlaittoinnostukseen inspis- ja fiilistelymateriaalia Alvhemin sivuilta.

Tulipa kyllä tänään herättyä pitkien yöunien jälkeen aurinkoiseen aamuun aivan eri fiiliksillä kuin eilen. Onhan se aikamoista vuoristorataa tämän naisen tunne-elämä välillä.. ;) Onneksi asiat vaan jotenkin aina järjestyy, ja loppujen lopuksi huomaa, että ihan parhain päin. 

Jostain se taas nousi ihan yllättäen, ihan mahdoton pihanlaittointo. Mummoni ja isomummoni on elämänsä mullassa pyörineet, ja huvittuneena olen huomannut, että samaa multasormirakkautta ilmenee tässäkin osoitteessa. (Sillähän ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa, että saanko mitään pidettyä hengissä..! ;)) Jotain mielihyvää siitä vaan saa, kun omin pikku kätösin siellä mullassa möyrii ja saa nähdä työnsä tulokset. Varsinkin keväällä, kun kukkaa alkaa mullasta nousta. Tänä keväänä mulla ei ole mitään odotettavaa kun istutuksia ei ole missään ja miten se onkin tylsää! Asia vaatinee pikaista korjausta. Tässä meidän etupihalla on se ensimmäinen pikku projekti, jonka edistymistä en malta odottaa. Erittäin ankeita kuvia tältä aamulta..


Tuohon kaistaleeseen olisi siis tarkoituksena laittaa ainakin tuijaa, liljoja ja haketta tai kivimurskaa. Ehkä reunusta tiilistä ympärille. Ja siinä on reppana ruukku, joka huutaa saada raikasta, tuoretta täytettä sisälleen.. Tuija-rivistö sopisi mielestäni myös aika mainiosti tuohon meidän tontinkin reunaan, jossa nyt on vaan keltainen läntti, joka joskus on ollut nurmikko... Pikaista reissua puutarhaliikkeeseen odotellessa.
Kaipaisi muuten tuo kuistin laudoituskin uutta pintaa päällensä, eli eipä ole ihan heti loppumassa meidän projektit tältä kesältä :) Toiveissa kun meillä olisi saada nyt rästihommat tehtyä ja taloa valmiimpaan suuntaan pikkuhiljaa. Stressittömästi ja hyvällä mielellä eteenpäin.

Täällä ei tänään sen kummempia, pienin on edelleen kipeänä ja lastenleffa pyörii..


Iloista mieltä sinne viikon puoliväliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lämmin kiitos viestistäsi ♥