sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Sunnuntaiaamuna


Aivan ihanaa saada herätä aurinkoiseen vapaapäivään! 
Ensi alkuun päätin raivata kotona olleen kaaoksen, pari tuntia tuli tuhlattua siihen, mutta on nyt mielettömän hyvä fiilis puhtaassa kodissa. Pyykkikorit on tyhjänä ja tekemättömien töiden listalla on vain jääkaapin täyttö, eli kauppareissulle pitäisi suunnata seuraavaksi. Nyt kuitenkin myöhäistä aamupalaa rauhassa, ja sitten ostokset nopsaan kärryyn, jotta pääsee nautiskelemaan ulos tuosta päivästä!

Ihanaa sunnuntaita teillekin ♥

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja meiltäkin löytyy Taika-astiastoa sinisenä ja punaisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taika on aikas ihana sarja :)

   Poista
 2. Mukavaa sunnuntaita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne Pieni Lintu! ♥

   Poista
 3. Anonyymi4/22/2013

  Aiemminkin olen sua vaivannut valkoisen keittön kanssa, mutta vaivaanpa taas:) Ollaan rakentamassa ja otettiin korkeakiiltoinen kokovalkoinen keittiö. Näyttää todella hyvältä. Nyt vaan mietin, kun meillä tasot kiiltävää, valkoista laminaattia, että miten niiden päällä uskaltaa leipoa ym? Voiko leipoa piparkakkuja vai jääkö muotista naarmuja? Entä jääkö kattiloista ja astioista jälkiä tasoon? Olisin kiitollinen kaikista vinkeistä käyttöön ja hoitoon liittyen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moiks taas :) Ehkä varuiksi hommaisin leivonta-alustan, sillä jäähän tuohon herkästi pieniä pintanaarmuja (mitkä eivät sillä tavalla häiritsevästi näy, mutta kun oikein alkaa tiiraamaan..) Ihan normaalisti olen muuten tasoja käyttänyt, eikä astioista ole mitään harmia koitunut. Kattilat siirtyy hellalta suoraan tiskiin.
   En sen kummempia vinkkejä osaa antaa, tavallista käyttöä vaan, mutta alustalla kaikki mahdollisesti naarmuttavat :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥