keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Vapaapäivänä


Paljon mukavia fiiliksiä mahtuu yhteen päivään, kun saa päättää itse, millainen siitä tulee. Me päätettiin ottaa tänään totaalinen lepopäivä kotona. Ainoastaan ajatus saa juosta.. (niin ja tytöt tottakai :)) Ipanat näyttää ja kuulostaa nauttivan olostaan leikkien, välillä tapellaan samasta lelusta, sovitaan, sitten luetaan, innostutaan jo seuraavasta asiasta, piirretään, heitetään ilmapalloa. Kyllä tekee meille hyvää aikatauluttomuus ja rentoilu.  Energiaahan noilla tytöillä vaan riittää hullun lailla, että kotipihalle sentään on varmaan pakko lähteä niitä purkamaan.. Itselläni huomasin, että liian (turhan) tehokkuuden suorittaminen alkoi taas viedä yöunia ja kiristää hermoja.. Nollausta siis! Pienesti flunssaisena jälleen ei olisi voinut parempaan saumaan tulla tämä päivä vapaalla.
Nautittavaa hyvän mielen päivää teillekin ♥

2 kommenttia:

 1. Anonyymi4/10/2013

  Mistäs olet ostanut harmaan ja mustan viltin? Meillä on kans tuollanen askon vaalea viltti, mutta kerää itteensä kaikki maailman karvat, eikä ne lähde siitä pois puistelemalla, pesemällä eikä edes imuroimalla.. :)
  -Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, mites se ny silleen kerää, itse en oo samaa ongelmaa huomannut. Vai eläimistäkö ne lähtee? Kaikki viltit on Askosta ostettu. Nuo kaks on semmosta sileäpintasta, vähän liukasta materiaalia, jospas semmonen ottais vähemmän karvaa itseensä? :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥