sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Jäällä

Oliskohan ne jalat tänään tukevammin maankamaralla eilisen höppänäpostauksen jälkeen.. ;) Oikein huvitti nuo fiilikset sydämen kuvat silmissä, mutta mitäpäs tuosta. Jos uupumus sun muut mieltä alaspäin painaneet asiat on jotain opettaneet, niin sen, että silloin kun on hyvä ja iloinen mieli niin tottavie siitä nautin! Eikä tänäänkään onneksi olla vuoristoradan pohjalla, vaikkakin ehkä vähemmän hattaraisissa tunnelmissa  :)


Edit. 
Tässä oli vastikään pohdiskeluja blogin jatkosta, mutta päätin jättää ne pois. Ehkä semmoinen hetken mietintämyssy riitti, ajatus selkiytyi ja se, mitä jatkossa tahdon. Jostain hassusta syystä tahdon jatkaa, mutta ehkä taas yritän rajata paremmin näitä mietteitäni ja tunnetilojen ylitsepursuavuutta ja kuvatakin ehkä vähän rajatummin. Saas nähdä. Ehkä jotain pientä fiksausta jossain kohtaa. Mutta homma jatkukoon iloisin (tai ahdistunein, milloin mitenkin ;)) mielin, mikäpäs tässä!

Eilen ihailtiin auringonlaskua Vesijärven jäällä, tänään oli taas niin kiva tulla kotiin. Ehdin kehittää itselleni aina ikävän kotiin jo parissa päivässä, vaikka kotipaikkakuntaikäväkin on ihan jatkuvaa. Eniten taitaa nyt kuitenkin olla ikävä sitä pientä ja tärkeää, niin rakasta vauvalaista ♥ Ja erästä toistakin, pitkältä matkalta tänään kotiin saapuvaa :) Uutta reissua Lahteen suunnitteille siis pian!

Leppoisat sunnuntainjatkot sinne :)

4 kommenttia:

 1. Anonyymi4/08/2013

  Ihanan tunnelmallinen kuva tuo 2. kuva!
  -Sara

  VastaaPoista
 2. En tiedä mitkä aiemmat mietteesi oli, mutta hyvä että päätit jatkaa. Ihana blogi! Uppoudun nyt tämän pariin pojan aamupäiväunien ajaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Iitu, kiitos paljon! :)) Leppoisia päiväuniaikoja!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥