keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Etupihalle vihreää


Ja taas pihapostausta... Etummaisin tuija tuossa kaipailee vielä vähän suoristelua ja haketta haen huomenna lisää, että riittää tuonne koivun juurellekin.. Mutta aika kiva tuli pihasta :) Vähän kotoisampaa ilmettä, ja multasormi-intoilu sai hetkeks vastinetta. Kukkasipuleitakin upposi tuonne muutamat, mutta saapas nähdä lähteekö sieltä mitään kasvamaan. Tai näyttääkö ihan pöhköltä, noh sen näkee loppukesästä. Toistasataa litraa multaa jäi vielä, kun vähän innostuin ja varauduin, mutta eiköhän niillekin käyttöä kehitellä! Kukkia, kukkia ♥
Seuraavaksi projektiksi voisi muuten ottaa tuon nurmikon pelastamisen.. ;)

Aurinkoista mieltä loppuviikkoon! 

8 kommenttia:

 1. Mä ajattelin tehdä kans meile tuommoisen altaan mihin laittais jotain viherkasveja. Haluaisin ehkä myös jotain kukkia, mutta toisaalta tuommoinen kuorikate ois kyllä kiva pelkkien havukasvien kanssa. No kunhan saatais eka nurmikko niin sitten ois hyvä haaveilla jatkosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin kyllä tosi paljon tuosta; ihanan helppo! :D Vaikka ihan kukkapenkkikin olis haaveissa, sijoituspaikka vaan mietityttää, ja toteutus... Nurmikko tekee jo paljon, tsemppiä projektiin!

   Poista
 2. nättiä tuli 😊

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/16/2013

  Oikein kivan näköisesti sopii tuijat ja hake tuohon.
  Pienet rakkaan on tietty touhussa mukana :)
  -P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos :)
   Voi musta oli kyllä oikein ihana tänä iltana, kun ajattelin että plääh kun ei huvittais millään kastella noita vihreitä, vaikka pitäis.. No mut Liljahan se oli ihan onnessaan kun sai kasteluletkun käteen, ja sillävälin täytettiin Helmin kans sankoon multaa ja kukkia. Ihanat mun apurit! ♥

   Poista
 4. Anonyymi5/18/2013

  Mun on ihan pakko vielä kirjoittaa tuosta 2 kuvasta. Siinä Lilja on niiiiin työn touhussa.
  On just kyllä nin teidän suvun KUKKATYTTÖ <3
  Laskeskelin, että tuo kukkainnostus on nyt Ainakin jo kuudennessa sukupolvessa.
  Sun iskän mummon äiti oli jo kukkaihminen :)
  -P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin aika hauskaa kyllä :D Meillä ei varmaan luonnonkukkakimput kotoota tänä kesänäkään lopu kesken :) ♥ Hirveesti tekis mieli istuttaa jonkinlaista kukkapenkkiä..

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥