maanantai 6. toukokuuta 2013

Hoppua

Oho, ihan vahingossa tuli blogitaukoa.. Täällä on ollut niin menoa, että kotona ollaan käyty nyt vaan nukkumassa muutamat tunnit :) Viikonloppu oli täynnä ystäviä, höpötystä, lapsia, yritystilojen remppaa, herkkuja, grillailua ja hyvää mieltä. Ja moikkaamaan pääsin yhtä maailman ihaninta pientä, jota en olisi millään halunnut käsistäni laskea ♥ Kuvasaldo jäi nyt viime päivien osalta ihan laimeaksi, mutta tällaistahan se välillä on :) Arkeen on jo palailtu yhden väsyneen työpäivän osalta, ja pohdinnat oman pihan osalta käy kuumana. Vaihtoehtojahan kun sitten on ihan riittämiin, iiks. Oliskos aitaa, tuijariviä, terassin laittoa, sohvaryhmää vai ruokaryhmää. Budjetti tuntuu loppuvan ihan kesken, kun kiireisellä ostoslistalla olisi uusi imurikin, kökkö :S Mutta haaveilu on kivaa, tälläiselle malttamattomallekin tapaukselle.. :)

Oikein kivaa uutta viikkoa sinne!

4 kommenttia:

  1. Blogitauko tekee välillä hyvää:) meillä samat pohdinnat mielessä, mitä siihen terassille ja pihalle laittais :) varsinkin kun rahanmenoa on tosiaan muutenkin :D jään seuraamaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rahanmenoa on kyllä tosiaan, ja pihanlaitto onkin osoittautunu tosi kalliiksi puuhaksi, vaikkakin isoimmat ja kalliimmat työt on kaikeksi onneksi tehtynä. Niin paljon olis hommaa, ettei oikein tiedä mistä valita ja aloittaa! :D Kivaa kun tulit mukaan, tervetuloa! :)

      Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥