maanantai 13. toukokuuta 2013

Mark Art

Tänään sitten jotain ihan normaaliaiheista poikkeavaa!

Meidän viimeisimmät reissut Lahteen on pyörineet ihan uuden ja jännittävän aiheen parissa. Päästiin ihastelemaan uuden firman remonttia ja avajaisia, ja ihan pienesti yritettiin siinä sivussa hössöttää apunakin, vaikka aika menoa ja meininkiähän se noiden pikkutyttöjen kanssa aina onkin :) Kyseessä on rakkaan veljeni uunituore yritys, täyden palvelun teippitalo. Teippien keskellähän me ollaan veljeni kanssa kasvettukin, perheessämme on teippialalla työskennelty viimeiset 25 vuotta, ja näitä töitä veljeni on ikänsä tehnyt.
Mark Art palvelee monipuolisesti laadukkailla materiaaleilla jokaiseen makuun ja tarpeeseen, tehden mm. autokalvot, kiinteistökalvot, autojen mainosteippaukset, autojen yliteippaukset, liiketilojen mainosteippaukset, mainokset, opasteet, sisustusteippaukset, veneiden ja moottoripyörien teippaukset ja mitä ikinä vain teipistä keksiä saattaa.

Tässäpä avajaistunnelmia keskiviikolta 8.5, ja sitä edeltäneeltä illalta. 


Aukeankatu 8 
15610 Lahti

Poiketkaa ihmeessä nettisivuilla vilkuilemassa esimerkkejä, millaisia mahdollisuuksia teipillä on saada esim. omalle yritykselle näkyvyyttä, vaihtaa autolle kokonaan uusi väritys tai sisustaa vaikka keittiön kaappien värit uusiksi ;) Face-tykkäyksellä pääset ihailemaan uusimpia töitä, kannattaa tsekata esim. miten BMW X6 muuntautuu tavallisesta valkoisesta mielettömän upeaksi mattamustaksi! 

Veljeni perheelle toivotan paljon onnea, intoa ja voimia uuden yrityksen pyöritykseen! ♥ 

4 kommenttia:

  1. Anonyymi5/14/2013

    Juuri eilen katselin, että tänne on tullut joku uusi firma ja sitten teet postauksen siitä! :D Hassua!

    T.Tiina

    VastaaPoista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥