perjantai 10. toukokuuta 2013

Paviljongit kasassa


Aika hyvin saa suojaisaa pihalle noilla katoksilla, hauskaa! Kiva päivä oli tänään, ihan kesämielellä, vähän ulkona syömässä käytiin, haettiin kaupasta kesätennareita ja jätskiä, nähtiin ystäviä. Ja valvottiin liian myöhään, eikä malttaisi vieläkään käydä nukkumaan, vaikka uni jo painaa...zzz.
Paviljonkien sisällöthän on sitten toki ihan kesken :) Sinne olisi haaveissa reilunkokoinen pöytä, jonka O saisi toteuttaa omin kätösin. Tuolit saisi olla mustaa polyrottinkia niinkuin katoskin, ne on jo valmiiksi Askosta tsekattuna. Ja edelleen Ikea-reissu polttelee, nimittäin pientä sivupöytääkin tuonne kaipailisin. Mutta homma kerrallaan, aika pitkä prosessihan tämmöinen pihanlaitto taitaapi olla.. Mutta jospas välillä vähän unia, että jaksaa olla huomenissa reippaana töissä!

4 kommenttia:

 1. Ihanan iso terassi ja kiva idea nuo katokset!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso, mutta toisaalta sitten haastava, että miten saada siitä kiva ja kotoisa! Ideavarkaissa käytiin naapurissa, meidän tyylikkäät ystävät oli laittaneet paviljongit noin ja eihän siinä auttanut muu kuin kopioida perässä... ;)

   Poista
 2. Anonyymi5/15/2013

  Miten hienot paviljongit teillä! Meillä suunnitelmissa omalle terassille myös jonkinlaista suojaa.... Mistä tälläiset hienot paviljongit löysitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ne on Askon Barbuda-paviljongit :)

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥