torstai 2. toukokuuta 2013

Pohdinnassa terassille

Jos jossain on kaljua ja autiota, niin meidän terassilla! Tosi kovin taas innostaa pähkäillä, että mitä sinne sitten oikein laittaisi. Vaihtoehtoja ja hintojakin on niin monenlaisia, että mikä nyt sitten olisi se omin juttu.. Tai mihin budjetti riittää. Terassilla on tilaa sen verran, että visiot meinaa karata käsistä samantien. Kun haaveissa olisi laittaa myös aitaa terassin ympäri, ja mähän nyt mielelläni olisin mukana aitaamassa koko tonttia ympäriinsä.. ;)     


Kuvat IKEA

Eniten mielessä pyörii sivuverhollisen paviljongin hankkiminen, sillä saisi kaivattua näkösuojaa ja vähän omaa tunnelmaansa tilaan. Toisena ruokailuryhmä, mieluiten vähintään kuuden hengen, tai niin, että toisella puolella olisi pitkä penkki. Se olisi kätevä silloin, kun on useampi syöjä, varsinkin kun näitä pikkuisia täällä pyörii. 
Elikkäs tyyliin tällainen, vähän ehkä reilumman kokoisena:

Parasta on kun saa tuon toisenkin osapuolen pikkuhiljaa innostumaan tähän suunnitteluun mukaan! :) Nytkin sieltä tuli jo parit loistoideat terassin ja kuistin suhteen, mitkä olisi kyllä tosi hienoa saada toteutukseen. Täällä me mittaillaan terassilla vuoronperään, ja kello lähenee puoltayötä :D Mahtavaa puuhaa tämmöinen yhdessä suunnittelu ja ideointi, ihan tulee mieleen meidän raksailuaika kun idea jatkuu seuraavaan ja kohta näkeekin jo valmista pintaa.. Toivotaan, että pikkuhiljaa jotain tapahtuu tuolla pihallakin :) 

Ja siis tuonne Ikeaan mun on vaan pakko päästä tässä piakkoin, fiilistelykierrokselle! :) Jotain kesäistä ja värikästä somistusta ihan pienesti olisi niin kiva saada terassille.
Kyllä me tästä vielä kotoisa oleskelu- ja grillailutila saadaan aikaiseksi, ajan kanssa..

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Juuri tuota samaa ryhmää olen miettinyt Ikean valikoimista. :) Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole vielä päässyt livenä näkemään, mutta kivalta vaikuttaa! :)

      Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥