torstai 9. toukokuuta 2013

Terassit edistyy..

Tästä päivästä piti tulla sellainen, että pidetään sadetta sisällä, lämmitellään takkaa, hiihdetään ilman meikkejä pyjamahousuissa, levätään ja leivotaan pullaa. Mutta miten vaan kävikään..


Saatiinkin aurinkoa ja mitä hienoin lenkkeily- ja terassintekoilma! Tosiaan etuterassilta lähti vanhat laudat uusiokäyttöön pihan toiselle puolelle ja tähän saatiin uutta nättiä lautaa. Aika paljon parani ilme! Vielä tarvitsee alin porras siihen laitella, niin alkaa olla valmiimpaan suuntaan..


Vielä jäi huomiselle paviljonkien kasaus, niille on nyt paikka tehtynä kun terassi laajeni noin 12 neliötä.
Niin ihanaa, kun kesä viimein alkaa olla täällä! Ollaan oltu kaikki hyvällä mielellä tänään, talvivaatteet lensi eteisen kaapista pesukoneeseen ja kiva on kun pihaprojekti etenee. Metsäkin oli sateen jälkeen auringossa aivan mahtava, mikä tuoksu ja näky! Harmi ettei siinä juostessa muistanut kuvia napata, mutta toisella kertaa sitten.. Nyt huomista jo innolla odotellen peiton alle.. Jospa aurinkoa riittäisi, että työpäivän jälkeen saataisiin touhuilla ulkona taas..

Rentoa, aurinkoista viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Anonyymi5/10/2013

  Teillä siellä mukavaa yhdessäoloa terassihommien parissa :)
  Mulla oli eilen piiiiiiiiiitkästä aikaa semmonen päivä, et olla köllöttelin vaan, en meikannu, enkä tainnu edes hiuksia kammata ja jossain lötköilyvaatteissa hiihtelin :D , tosin ruuan laitoin, pyykit ja tiskit, mut siinä se sit olikin. Oli illalla niin levännyt olo.
  Mukavaa viikonloppua teille <3
  -P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoisia kyllä tarvitsee silloin tällöin, nollausta.. Jospas täälläkin olisi jotain samanlaista viikonlopulle, toivotaan..

   Poista
 2. ihania kuvia, kauniita kukkasia ja niin suloiset tytöt :)
  kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon S, ja sinne kans! ♥

   Poista
 3. Oii, tulee varmaan ihana! Meidänkin pitäis tehdä etu- ja takaterassi mutta pitäis saada nopea toteuttaja paikalle. Pitäis saada O lainaan taas! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mikäs se niin kiirus ois? :) On kyllä ihanaa, kun hommat edistyy, vaikka pikkuhiljaakin, niin kuitenkin!

   Poista

Lämmin kiitos viestistäsi ♥